• PRO TV
  • Iulia Vântur, despre adevăratul motiv care a determinat-o să se mute în India: "A încercat să mă oprească"

Iulia Vântur, despre adevăratul motiv care a determinat-o să se mute în India: "A încercat să mă oprească"

Iulia Vântur, despre adevăratul motiv care a determinat-o să se mute în India: "A încercat să mă oprească"

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, a decis să părăsească România în urmă cu mai bine de 10 ani. Alegerea ei de a pleca în India a surprins pe toată lumea, mai ales că avea o carieră de succes și în țară.

Gallery

​Într-un interviu recent, Iulia a dezvăluit care a fost de fapt adevăratul motiv care a împins-o să ia această decizie, care, în cele din urmă, a fost una de bun augur pentru vedetă. Ea a reușit să se facă cunoscută și la Bollywood, unde are o carieră de succes în muzică și în cinematografie.

De asemenea, vedeta trăiește, de mai bine de 10 ani, o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor indian Salman Khan.

Ea a dezvăluit că a fost în primul rând o decizie luată cu inima, pentru că știa că acolo nu îi va fi atât de ușor.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită.

În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte”, a declarat Iulia Vântur, pentru viva.ro.

A fost marcată de viața oamenilor din India

Iulia a mărturisit că nu i-a fost ușor să se acomodeze în India, ea fiind impresionată în primul rând de viața pe care o duceau oamenii aici.

„Când am ajuns prima dată, eram prea fascinată de ideea de a fi în țara poveștilor lui Eliade. Eram ca un copil uimit de tot ce descoperea, de culori, de sunete, de muzică, de arome, de haine. India este fascinantă, are multe de oferit. Țin minte însă că m-au marcat condițiile în care mulți oameni trăiau pe străzi. Și, cu toate astea, zâmbetul, acceptarea și recunoștința lor. Asta a fost prima lecție învățată în India”, a mai spus Iulia Vântur.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni