• Advertoriale
  • (P) Decor de nuntă - Ce flori să alegi pentru aranjamentele de masa

(P) Decor de nuntă - Ce flori să alegi pentru aranjamentele de masa

(P) Decor de nuntă - Ce flori să alegi pentru aranjamentele de masa

La fel ca buchetul miresei, aranjamentele florale aşezate pe mese pot contribui la tema aleasă pentru nuntă şi pot îmbunătăţi estetica generală.

Indiferent dacă preferi o nuntă simplă în aer liber sau o nuntă grandioasă cu atmosferă de bal, alegerea florilor potrivite poate completa uşor tema aleasă, creând o atmosferă care reflectă stilul tău şi povestea ta unică de dragoste.

Cum alegi florile perfecte pentru aranjamentele florale de masă?

Alegerea florilor potrivite pentru mese poate fi o experienţă încântătoare, mai ales dacă florile tale preferate se potrivesc temei nunţii şi bugetului tău.

Iată ce ar trebui să iei în considerare atunci când alegi florile perfecte pentru aranjamentele de masă folosite la nuntă:

1. Alege flori de sezon

Fiecare anotimp oferă o multitudine de flori frumoase, iar alegerea florilor de sezon îţi garantează prospeţimea lor şi te poate ajuta în respectarea bugetului. De la bujorii de primăvară la daliile de toamnă, ia în considerare florile de sezon preferate atunci când alegi aranjamentele florale. Adăugarea florilor de sezon adaugă o notă de autenticitate si frumuseţe naturală meselor.

2. Paleta de culori

Când vine vorba de florile folosite în aranjamentele de masă de la nuntă, asortarea culorilor este esenţială pentru a crea un aspect vizual minunat. Ţine cont de paleta de culori a nunţii şi alege culori care completează sau accentuează nuanţele alese. Combinaţia perfectă de culori poate crea un impact vizual impresionant, de la tonuri pastelate, la culori vesele.

3. Tema nunţii

Alegerea florilor pentru aranjamentele de masă ar trebui să se alinieze şi cu stilul general al nunţii. Indiferent dacă preferi o atmosferă rustică, boemă sau o ambinţă plină de farmec şi sofisticată, aranjamentele de masă ar trebui să se îmbine perfect cu decorul general. Ia în considerare forma, textura şi dimensiunea florilor pentru a crea estetica dorită. De exeplu, pampasul este o alegere excelentă pentru o nuntă rustică.

4. Buget

Deşi este tentant să alegi aranjamente florale de masă extravagante este important să stabileşti un buget clar pentru flori. Colaborează cu un florist profesionist care te poate ghida în selectarea opţiunilor rentabile, făra a compromite stilul sau calitatea. Aminteşte-ti că nu numărul de flori, ci amplasarea strategică a aranjamentelor poate crea un impact vizual uimitor.

5. Note personale

Adăugarea unor note personale în aranjamentele de masa poate adăuga semnificaţie zilei tale speciale. Ia în considerare să incluzi florile pe care le-ai primit de la partener la prima întâlnire.

Crearea unor aranjamente de masă pentru nuntă este o artă care poate influenţa estetica locaţiei şi poate crea o atmosferă magică pentru invitaţii tăi.

Poţi crea aranjamente de masă superbe care să reflecte stilul tă şi povestea ta unică de dragoste, selectând florile potrivite, aranjându-le cu atenţie şi adăugând note personale.

Ia în considerare florile de sezon, paleta de culori sau bugetul atunci când explorezi diferite texturi, nuanţe sau dimensiuni. La We do Wow Flowers vei găsi o varietate de aranjamente florale de masă pentru nuntă, din care să te inspiri.

Cu aranjamentele florale potrivite, mesele tale de la nuntă vor deveni puncte de atracţie care vor lasă o impresie de durată, făcând din ziua ta specială, una de neuitat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri