• Advertoriale
  • (P) Culorile la modă pentru nunțile din 2024

(P) Culorile la modă pentru nunțile din 2024

(P) Culorile la modă pentru nunțile din 2024

Atunci când cauţi culorile potrivite pentru nuntă, alegerea unei palete de culori care se reflecte stilul tău personal este doar începutul.

Frumusețea anotimpului este, de asemenea, inspirația perfecta pentru a alege nuanţele de culoare potrivite pentru una dintre cele mai fericite zile din viața ta.

Fie că este vorba de culori la modă și îndrăznețe care te atrag sau clasice și atemporale, următoarele palete de culori realizate cu gândul la vară oferă o sursă bună de inspirație pentru o zi a nunții care, cu siguranță, va fi prețuită și în anii următori.

Strălucire supremă cu culoare anului Peach Fuzz

Cu Peach Fuzz, culoarea anului aleasă de Pantone, nuanţele inspirate de apusul soarelui sunt la modă în anul 2024.

Redă frumusețea unui apus de vară în combinația de culori aleasă pentru nunta ta cu nuanțe calde de portocaliu, roz pudrat şi violet deschis. La modă și foarte romantică, această combinație captivantă de culori este însăși esență seriilor lungi de vară și va da nunții tale strălucirea pe care o merită.

Sălbatic și minunat

Pajiștile cu flori de câmp  sunt superbe primăvara şi vara, așa că nu este deloc surprinzător faptul că influențează şi nunțile din zilele noastre. Decorul inspirat de natură este întotdeauna aprecial la nunţile de vară, dar foloseşte cât mai puține culori posibil, pentru a semăna cât mai mult cu o pajişte. Buchetele de mireasă cu flori de camp sunt unele dintre cele mai frumoase.

Nuanțele de verde deschis, galben pal și  lavandă sunt perfecte pentru cei care doresc să recreeze atmosfera fermecătoare a unei pajiști cu flori de camp în ziua nunții. Pentru cele mai bune rezultate, alege verdeață sau flori mai puţin cunoscute în aranjamentele florale de nuntă.

Culori tropicale

Paleta de culori tropicală este îndrăzneață, strălucitoare, și frumoasă. Folosește culori puternice ca galben sau verde pentru a transporta invitaţii într-un paradis tropical. Foloseşte și câteva soiuri de flori exotice, cum ar fi orhideea sau hibiscusul, pentru a consolida tema nunții.

Briza mării

Adu plaja la nuntă cu o atmosferă de vară atemporală. Gândește-te la albastru, verde și alb pentru a aduce marea liniștită și rece.

Există și opțiunea de a adăuga elemente nautice sau detalii subtile inspirate de mare, dar poți rămâne la elementele de bază pentru a asigura o paletă elegantă, perfectă indiferent cât de departe de mare te afli.

Auriu

Elementele metalice sunt folosite în orice sezon, dar în această vară totul este despre aur.  

Elegant, opulent și plin de farmec, auriul este o culoare clasică care funcționează bine în orice locație și cu orice temă aleasă.

Nuanța mai puțin cunoscută Verdigris (verde-abastrui) este culoarea perfectă care se combină cu auriul în această vară, iar aceasta este una dintre combinațiile cele mai bune ale anului 2024.

Alegerea paletei de culori pentru nunta ta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante aspecte ale organizării nunţii deoarece culorile alese vor fi folosite in fiecare element al nunţii tale. Nu ştii ce culori să alegi? We do Wow Flowers oferă o gamă variată de culori din care să alegi. Mai mult, te poti inspira si din nunţile altor cupluri, din reviste sau de pe reţelele de socializare.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri