• PRO TV
  • (P) Ghete și genți spectaculoase pentru iarnă 2020

(P) Ghete și genți spectaculoase pentru iarnă 2020

(P) Ghete și genți spectaculoase pentru iarnă 2020

Doar pentru că vremea este gri în timpul iernii asta nu înseamnă că și ținutele tale trebuie să fie la fel.


Adaugă culori strălucitoare și modele noi în garderoba ta de iarnă cu aceste ultimele modele de ghete și genți care să îți completeze ținutele de iarnă. Unele sunt practice, iar altele mai puțîn, dar ai garanția că obții toate complimentele atunci când te aventurezi cu curaj afară.

 

Vezi mai jos cele catevai modele pe care trebuie să le ai iarnă asta, care te vor duce de la viscol la birou, cu stil!

 

Ghetele stil Chelsea

Botinele și ghetele nu vor ieși niciodată din tendințe, dar noile modele de ghete Chelsea cu talpă chunky din acest sezon face că modelul să fie mult mai purtabil pentru zăpadă și gheață.

Cu o talpă stil bocanc, noile ghete Chelsea sunt purtabile cu orice dar sunt și mereu gata să combată trotuarele acoperite cu gheață. Dublându-se că o pereche de ghete ideale de zăpadă, orice model din colecția de bocanci de damă este suficient de cool pentru a fi purtat sezonul asta, indiferent că afară e zăpadă sau soare!

 

Bocancii cu șireturi

Ghetele stil ‘combat’ se întorc din nou în tendințe pentru iarnă 2019/2020. De la modele cu design ridicat la nivelul genunchiului până la clasicul Doc Martens, cizmele cu șireturi inspirate din anii '90 vin în toate formele și stilurileiîn acest sezon. Indiferent dacă este purtat cu o rochie feminină în contrast sau cu blugi albaștri, bocancii îți compun un stil fără efort și sunt și suficient de rezistenți pentru vremea umedă sau urmele zăpezilor de iarnă.

 

Geantă îndrăzneață

Transformă o ținută simplă cu palton negru în cea mai spectaculoasă cu o geantă statement. În următoarea perioada vom vedea o mulțime de genți cu mărimi supradimensionate, poșete ultra-mini, modele nestructurate, genți damă din piele moale, și mai ales poșete din imitație de piele de crocodil – foarte sofisticate. (Ai auzit-o prima dată aici.) 
Așa că alege un model croc în culori puternice sau cu un model stil piele de șarpe. Va deveni în scurt timp favorită ta!

Geantă mini nu este practică dar cu siguranță nu va trece neobservată. E chiar garantat că vei fi oprită pe stradă și admirată pentru ea. La fel și modelele noi XXL, cele perfecte să îți țînă și un laptop și toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei.

O geantă eclectică adaugă doză de îndrăzneala în ținutele tale de zi cu zi, în special atunci când te protejezi de frig cu minim trei straturi claduroase. Are forță să scoată din anonimat o ținută sau să o ruineze complet, așa că alege cu grijă din miile de opțiuni pe care le vei avea iarnă asta!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni