• PRO TV
  • (P) Cele mai accesibile laptopuri în 2020

(P) Cele mai accesibile laptopuri în 2020

(P) Cele mai accesibile laptopuri în 2020

Există laptopuri care rup gura târgului, proiectate pentru gaming, editare video și alte operațiuni consumatoare de resurse. Dar există și modele pentru noi, oamenii obișnuiți, care n-au nevoie de rachete pe birou, ci doar de un laptop cu performanțe decente. Dacă vrei să-ți iei laptop în rate fără să dai o avere, iată câteva modele. 

Prestigio SmartBook

O prezență surprinzătoare în această categorie este chiar cel mai ieftin model pe care-l vei găsi, probabil, la magazinele de specialitate. Cel puțin la prima vedere, lucrurile stau bine. Design-ul minimalist și finisajele metalice ies în evidență și te duc cu gândul la exemplare din zone astronomice de preț. Iar datorită dimensiunilor compacte și a greutății reduse, vei putea să le arăți și altora cât de frumos e. Ecranul vine cu tehnologie TFT, rezoluție HD, iar memoria și spațiul de stocare nu impresionează, dar sunt suficiente pentru un ultraportabil. Nici procesorul nu va muta munții din loc, dar te va susține cu brio printre fișiere de redactare text, cumpărături online și chiar vizionări de filme. 

ASUS X509MA

La doar câteva sute de lei distanță, Asus vine cu un laptop mai mare, mai rapid, mai încăpător, mai deștept. Și mai greu, ce-i drept. Dar nu poate fi și bun, și ieftin, și ușor ca un fulg. În primul rând, vorbim chiar de un laptop în toată regula, cu hard disk de 256 GB și 4GB RAM, cu toată conectivitatea de care vei avea nevoie vreodată și cu un șasiu ranforsat, care-l face mai rezistent decât multe alte laptopuri cu pretenții. Nici la capitolul design nu stă rău, deși toate acele porturi USB, HDMI și microSD îi mai răpesc din suplețe. 

Acer Aspire 3

Lucrurile arată bine în curtea celor de la Acer, care ne-au obișnuit cu modele de calitate decentă, la cele mai accesibile prețuri. Aspire 3 este un alt exemnplu în acest sens. Propulsat de un Intel Celeron N4000, dispozitivul vine cu un HDD de 256 GB, memorie RAM de 4GB și placa video Intel UHD Graphics. Probabil că-l vei primi „la negru”, adică fără sistem de operare. Dar în zona sa de preț, merită să investești și în OS pe lângă dispozitiv în sine. Aspire 3 mizează pe estetică, atât la exterior, cât și în spatele carcasei.  Pe lângă șasiul stilat, disponibil în mai multe culori, primești și un ecran cu rezoluție Full HD, un cadru îngust și o tehnologie pe nume Acer BlueLightShield™, care filtrează lumina albastră, deranjantă pentru ochi.

HP 15

Cu un plus de spațiu pe HDD și un preț nu foarte ridicat, HP complică socotelile în căutarea laptopului accesibil. Este conceput pentru a face câte puțin din toate și pentru a fi alături de tine cât mai mult timp. Procesorul Intel completează frumos designul modern, iar tastatura inteligent proiectată oferă un dispozitiv complet, potrivit și pentru taskurile de la birou, dar și pentru distracția de după. 

Indiferent ce preț are laptopul, e bine să începi căutările cu un CardAvantaj la îndemână. Te ajută să împarți costul în rate și să cumperi produsul de care ai nevoie imediat. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni