• PRO TV
  • Zdob si Zdub a incins atmosfera la Ferma vedetelor! Ne vedem AZI, de la 20:30, numai la PROTV

Zdob si Zdub a incins atmosfera la Ferma vedetelor! Ne vedem AZI, de la 20:30, numai la PROTV

Zdob si Zdub a incins atmosfera la Ferma vedetelor! Ne vedem AZI, de la 20:30, numai la PROTV

Sarbatoarea Pastelui a continuat in Ferma vedetelor, iar suprizele s-au tinut lant pentru cei ramasi in casa. Iulia Vantur a vizitat fermierii dis-de-dimineata in ziua de Paste, au ciocnit oua rosii si au citit scrisoarea lasata de Strunila prin care l-a desemnat fermierul saptamanii pe Vasile Calofir. Imediat ce a fost instaurat in functie, Vasile i-a desemnat servitori pe Denis si Roxana, apoi si-a luat in serios rolul de sef al fermei si a organizat sarcinile pe foaie.

Editia de ieri seara a fost urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:28 - 21:38. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:59, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.8 puncte de rating si 18.8% share.

Nea Rata a venit in ferma, a ciocnit oua cu fermierii sai si i-a intrebat pe fiecare de ce le este dor, pregatindu-le in secret o mare surpriza: Strunila s-a intors in ferma in calitate de postas, aduncandu-le daruri si ganduri bune de acasa. Momentul a creat o explozie de bucurie, dar si multe lacrimi de dor. „M-am emotionat foarte tare si mi-am dat seama cat de important a fost el pentru mine aici!” a spus Paul, „Am format un fel de clubul bocitoarelor!” a completat Maria. Pachetele primite au determinat concurentii sa gaseasca forta interioara pentru a merge mai departe, in timp ce lacrimile nu se mai opreau: „Cum e asta?! Eu am venit aici sa ne bucuram si voi plangeti!”, a spus Octavian. 

Nea Rata le-a pregatit o vanatoare de oua pentru a castiga un moment de libertate. Cel care a reusit sa gaseasca primul trei oua ascunse in ferma a fost Denis, alegand sa o ia pe Sorana cu el. Nea Rata i-a dus la o herghelie de cai, unde au facut echitatie, iar Denis a primit aprobarea de a lua un cal in ferma pentru cateva zile. 

Iulia a venit pentru a afla cine este primul duelist. Decizia lui Vasile a fost rapida: „100% Roxana!”, „Pentru duel sunt foarte pregatita, chiar abia astept sa inceapa lupta!”, a marturisit Roxana Nemes. 

In timp ce discutau la masa, un domn i-a intrerupt pentru a lua acordeonul lasat de Strunila in ferma si a inceput sa le cante. Fermerii au fost bulversati la vederea lui, insa, rand pe rand, membrii formatiei Zdob si Zdub au intrat in bucatarie si au incins o petrecere pe cinste. Dupa ce au facut turul fermei, au mancat toti friptura de miel pregatita de Sorana, iar Roman, solistul trupei, a declarat: „Aici nu exista timp. Exista persoana ta, cerul, marea, natura!”. Petrecea a continuat seara in curte, in jurul focului: „Ne-am simtit ca intre prieteni, a fost atat, dar atat de frumos!”, a marturisit Sorana. 

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor descoperi pe cine alege Roxana sa ii fie adversara la duel, dar si de ce se supara Nea Rata pe fermieri. Tot in aceasta seara vom vedea un duel plin de tensiune intre fete, care va trimite pe cineva acasa. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni