“Weekendul Andra” - Maraton la Sala Palatului

“Weekendul Andra” - Maraton la Sala Palatului

Andra demonstreaza inca o data ca este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Spectacolul “Iubirea Schimba Tot” va fi sustinut timp de 3 zile, pe 24, 25 si pe 26 februarie!

Este o premiera ca un artist sa aiba primul spectacol de o asemenea anvergura pentru atatea zile, dar Andra este Artista Recordurilor. Cu o cariera de 16 ani, ea reuseste performante de neegalat, iar acum pregateste cel mai complex show tinut vreodata pe scena Salii Palatului. 

In 2016, Andra a primit numeroase premii pentru muzica si si-a doborat propriul record la vizualizari pe Youtube. Clipul “Iubirea schimba tot” a fost vizionat de peste un milion de ori in mai putin de 24 de ore, iar “Without You”, urmatorul ei single, a dublat numarul si niciun alt artist nu a mai reusit sa egaleze succesul avut la lansare. Ambele piese, “Without You” si “Love can save it all”, versiunea in engleza a piesei “Iubirea Schimba Tot”, au depasit granitele si au devenit hituri in alte tari, chiar si pe alte continente. Ambele piese vor putea fi ascultate la Sala Palatului, dar in variante speciale care vor surprinde spectatorii. Timp de doua ore, in fiecare dintre cele trei zile de spectacol, Andra va arata ce inseamna un artist desavarsit. 

Sunt mandra ca spectacolul meu este asteptat de public. Primesc zeci de mesaje zilnic! Am fost coplesita cand am aflat ca s-au vandut deja aproape toate biletele de la primele doua zile de concert anuntate si le multumesc tuturor celor care si-au cumparat bilete din timp. Este un vot de incredere foarte important, mai ales pentru ca e prima oara cand pun in scena un astfel de show. Impreuna cu echipa mea am decis ca trebuie sa sustinem spectacolul inca o zi, nu vrem sa dezamagim pe nimeni. Asadar, ne vedem la Sala Palatului pe 24, 25 si 26 februarie!”, a declarat Andra.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni