"Vorbeste lumea" revine ASTAZI, numai la ProTV! Ne vedem de la ora 11:30

"Vorbeste lumea" revine ASTAZI, numai la ProTV! Ne vedem de la ora 11:30

Adela Popescu și Cove se intorc cu un nou sezon Vorbește lumea, intr-un nou decor, din 29 august, numai la Pro TV! 

De luni pana vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 16:00, telespectatorii vor fi conectati la știri și exclusivitati din lumea mondena, sfaturi de sanatate, frumusete, moda, alaturi de cei doi prezentatori si invitatii lor speciali. 

„Mai este foarte putin și incepem! Abia astept! M-am bucurat ca am parte de ajutor din partea bunicilor cu cel mic și am avut noroc cu el pentru ca este foarte cuminte. Mananca inainte sa plec și doarme pana ajung acasa. Astfel, am putut sa ma intorc in noul platou de la Vorbește lumea, alaturi de colegii mei, si suntem foarte pregatiti sa incepem in forta un nou sezon. Totul arata senzational, iar subiectele pregatite sunt condimentate perfect!”, a declarat Adela. 

Cove a completat: „Vacanta a fost scurta, insa am reușit sa imi incarc bateriile pentru un nou sezon. Decorul arata senzational și sunt convins ca ne vom simti minunat in el alaturi de invitatii nostri! De luni, incepand cu 11:30, va asteptam pe toti sa fiti alaturi de noi si sa incepem impreuna un nou sezon!”. 

Luni, telespectatori vor afla cum a petrecut Stefan Stan alaturi de prieteni intr-un parc de distractii, dar și detalii despre cum si-a cucerit iubita. Lavinia Petrea, prezentatoarea matinalului Stirilor Pro TV, vorbește in exclusivitate despre cea de-a doua sarcina și impartașește povestea impresionanta prin care a trecut. Tot luni, telespectatorii vor vedea cum au petrecut vedetele in vacanta, dar și ce alimente ne fac fericiti. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni