Vorbeste lumea ca Adela Popescu imparte platoul de filmare cu George Papagheorghe

Vorbeste lumea ca Adela Popescu imparte platoul de filmare cu George Papagheorghe

Vorbeste lumea a inceput un an nou plin de voie buna si divertisment de cea mai buna calitate pentru a le oferi telespectatorilor dimineti pline de relaxare, sfaturi de lifestyle si sanatate. Cat timp Cove ii da o mana de ajutor lui Cupidon, incercand sa gaseasca fetele potrivite pentru baietii gata de insuratoare, Adela are parte de coprezentatori carismatici alaturi de care le transmite telespectatorilor cele mai noi informatii din lumea mondena

George Papagheorghe a acceptat provocarea Vorbeste lumea si este alaturi de Adela pentru a aduce buna-dispozitia in casele telespectatorilor. 

„Sunt emotionat, dar foarte fericit. Incepem anul surprinzator de bine cu o noua provocare. Ma voi bucura de fiecare clipa alaturi de Adela si de telespectatorii Vorbeste lumea si, bineinteles, ca o sa invat tot ce pot din aceasta experienta.”, a declarat George.

In fiecare dimineata, dupa Stirile PRO TV, telespectatorii sunt invitati sa descopere ultimele noutati din lumea mondena, dar si sfaturi utile in materie de sanatate si lifestyle. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni