• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vlad Grigorescu dezvaluie cum a facut trucul din finala "Romanii au talent". Explicatia e mai simpla decat ai fi tentat sa crezi

Vlad Grigorescu dezvaluie cum a facut trucul din finala "Romanii au talent". Explicatia e mai simpla decat ai fi tentat sa crezi

Vlad Grigorescu dezvaluie cum a facut trucul din finala "Romanii au talent". Explicatia e mai simpla decat ai fi tentat sa crezi

Vlad Grigorescu s-a aflat vineri dimineata in studioul ProFM cu Gicu si Nicolai de la Alarma unde a povestit despre ce inseamna sa fii magician si ce a insemnat show-ul TV pentru el.


Cei doi realizatori ai matinalului ProFM n-au putut rezista tentatiei de a-l pune sa realizeze cateva dintre numerele lui de magie impreuna cu ascultatorii. Astfel, pentru prima data, Vlad a dezvaluit cum poate un mentalist sa dirijeze mintea unui om astfel incat sa para ca stie la ce se gandeste.

Vezi in clipul de pe profm.ro cum l-a convins pe un ascultator Alarma ProFM sa pronunte exact cuvantul pe care l-a vrut el, si anume CEAS.



In marea finala, Vlad Grigorescu a reusit sa sugereze unui om din public, ales la intamplare, sa se gandeasca exact la cuvantul "iepure".

"Aceasta seara poate fI una spEciala PentrU magia din Romania, E momentul! trebuIE PUR si simplu sa intElegeti ce inseamna magia! "IE" cat se Poate de simplU. REtineti, voturile voastre conteaza!" a dezvaluit Cristian Gog replica magica pe care a scris-o impreuna cu Vlad Grigorescu, cu care este foarte bun prieten.

 

Revezi aici momentul din finala "Romanii au talent":

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni