• PRO TV
  • Viorel Sipos a parasit cu cantec Ferma vedetelor!

Viorel Sipos a parasit cu cantec Ferma vedetelor!

Viorel Sipos a parasit cu cantec Ferma vedetelor!

Ieri seara, Ferma vedetelor a debutat cu alegerea primului duelist. Toti fermierii au ales un singur nume: Mircea. Votul decisiv al fermierului saptamanii, Marcel Toader, a mers tot catre el: „Respect hotararea populara din aceasta ferma si atunci il deleg pe Mircea la duel!”.

Editia de ieri seara a fost urmarita de peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:31. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:59, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 10.6 puncte de rating si 23.7% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 13.8% share.

Strategiile de lupta incep deja sa se contureze. Marcel, Maria si AMI au format un trio greu de despartit. Fetele au primit sfaturi valoroase de la Marcel despre cum sa se mentina in forma si sa se foloseasca de ce au in jur pentru a se antrena. Mancarea este principalul motiv care isca tensiuni in ferma, iar discutiile pe acest subiect par ca nu se mai termina niciodata. 

Nea Rata a plecat la cules de ciuperci cu noul sau prieten cipriot si, profitand de inaltime, i-a urmarit pe concurenti din varf de munte cum incearca sa indeplinesca sarcinile. Ajuns in ferma, Nea Rata le-a adus un ied frumos, o banca de sport multifunctionala si un sac de box, insa nu a fost deloc impresionat cand a verificat indeplinirea sarcinilor. Tarcul pentru animale a lasat de dorit. Concluzia fermierilor dupa vizita lui Nea Rata a fost simpla: nu e niciodata multumit!

Caldura se pare ca s-a instalat si in ferma, iar Sorana a scos din traista costumul de baie. „Woooow!!!” - au exclamat toti barbatii cand au vazut-o muncind prin ferma in sutien. Gasca fermierilor veseli demonstreaza, de fiecare data, ca printre sarcini, discutii si gatit au timp si de glume. Saveta a fost hotarata sa aduca zambete pe chipurile colegilor si a recunoscut ca duce lipsa de afectiune, iar Octavian a tras lozul norocos: „Strunila, hai sa imi faci un masaj!”

Iulia Vantur a venit in ferma cu o misiune mai putin placuta: alegerea celui de-al doilea duelist. Voturile fermierilor au fost impartite intre Benny, Viorel, Paul si Octavian, insa Mircea a decis: „Alesul este Viorel! Suntem prieteni foarte buni, iar unul dintre noi va pleca cu fruntea sus, ori eu, ori el!”. 


Acest moment a fost unul incarcat de emotie si a adus lacrimi in ochii lui Mircea, pentru ca, timp de doua saptamani, a fost servitor si a trait in conditii vitrege, insa omenia colegilor l-a impresionat. Ei au avut grija sa aiba mancare de fiecare data si sa nu manance resturi, asa cum impune regulamentul: „Puteau sa spuna – „mananci dupa noi”, iar acest dupa noi sa insemne nimic!”.

Dupa ce si-au facut bagajele, cei doi duelisti s-au indreptat catre casutele izolate, insa nu inainte de a avea parte de o imbratisare de grup din partea colegilor. Ajunsi acolo, ambii duelisti au primit vizita Iuliei si sansa de a telefona acasa, insa niciunul nu a profitat de ea. 

Duelul a inceput cu un cantec compus special pentru Nea Rata, iar Iulia nu a rezistat tentatiei de a-l lua pe acesta la dans si a da startul duelului cu un vals. Nici cei doi duelisti nu au scapat de dedicatiile speciale si au fost primiti cu un cantec care sa ii motiveze in lupta. 

Prima proba in care s-au duelat a fost cursa polonicelor. Cei doi au trebuit sa mute apa colorata din galeti, cu ajutorul polonicelor, in doua recipiente, mergand pe un traseu format din barne. Cel care a reusit sa umple primul sticla a fost Mircea. 

Cea de-a doua proba, trage adversarul, le-a pus la incercare forta celor doi duelisti. Ei au trebuit sa se traga cu o funie peste linia marcata. La aceasta proba, Viorel a demonstrat ca este mai puternic si a reusit sa egaleze scorul: 1-1.

Primul duel din Ferma vedetelor intre barbati a fost unul intens. La cea de-a treia proba, lamaia buclucasa, duelistii au fost legati la ochi si au trebuit sa isi foloseasca celelalte simturi pentru a alege lamaile dintr-un morman unde erau amestecate cu portocale si a le pune in cos. Cel care a reusit sa gaseasca 7 lamai a fost Mircea, castigand astfel duelul impotriva lui Viorel la diferenta de doar o lamaie. 


Pentru Viorel experienta la Ferma vedetelor si faptul ca si-a facut prieteni noi a fost cel mai frumos premiu. El si-a facut bagajul si a parasit ferma, insa nu inainte de a duce la bun sfarsit cea mai importanta sarcina: scrierea scrisorii prin care numeste urmatorul fermier al saptamanii. 

Saptamana viitoare, distractia continua in Ferma vedetelor, iar acordeonul lui Octavian va da noi ritmuri pentru voia buna. Pe cine a ales Viorel fermierul saptamanii, dar si ce noi provocari le pregateste Nea Rata, ramane de vazut, marti si miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni