• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Veste minunata pentru Corina, cea mai mica dintre surorile orfane care au impresionat cu povestea lor in Visuri la cheie

Veste minunata pentru Corina, cea mai mica dintre surorile orfane care au impresionat cu povestea lor in Visuri la cheie

Veste minunata pentru Corina, cea mai mica dintre surorile orfane care au impresionat cu povestea lor in Visuri la cheie

Intr-una dintre editiile "Visuri la Cheie", telespectatorii le-au cunoscut pe Adriana, Lorena si Claudia, trei surori orfane a caror poveste de viata a impresionat o multime de oameni. Fetele au ramas fara parinti de la o varsta frageda si, pana ca echipa "Visuri la Cheie" sa le afle cazul, au trait intr-o casa distrusa.

Adriana, Lorena si Corina au o poveste de viata dramatica. Cele trei fete au ramas fara parinti si bunici. Dupa ce tatal lor a murit, ele au inceput s-o duca din ce in ce mai greu. Mama a fost foarte bolnava inainte de a se stinge, si, in anul de dinainte de a muri, a fost imobilizata la pat si ingrijita de fete. Pe rand, si-au pierdut tatal, mama si bunicul, in doar cativa ani. Au visuri ca orice alt adolescent sau copil: Adriana ar vrea sa se angajeze, Lorena este foarte studioasa si isi doreste sa mearga la facultate si sa lucreze intr-o banca.

Casa celor trei surori surori a fost construita de la zero, iar rezultatul final a adus fericire si bucurie pe chipurile lor.

Corina a avut nevoie de o operatie la inima, insa din lipsa banilor surorile mai mari au fost nevoite sa amane momentul vindecarii. Din fericire, dupa vizita echipei "Visuri la cheie", cu ajutorul lui Dragos Bucur, micuta si-a recapatat sanatatea. Fetita a fost operata de catre Dl. Dr. Mircea Cotul, medic primar chirugie cardiaca pediatrica, iar acum urmeaza sa se recupereze si sa isi traiasca copilaria ca orice copil sanatos si plin de viata. 

Corina, cea mai mică dintre surorile orfane de la Poiana avea probleme cu inima. Acum este sănătoasă și bine. Mulțumim medicilor de la Spitalul Monza care au operat-o și au avut grijă de ea!

Posted by Adela Parvu on Thursday, November 12, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni