• Emisiuni
  • La Măruță
  • Trupa Zero isi lanseaza noul album! Cum se numeste cea mai recenta creatiei a formatiei

Trupa Zero isi lanseaza noul album! Cum se numeste cea mai recenta creatiei a formatiei

Trupa Zero isi lanseaza noul album! Cum se numeste cea mai recenta creatiei a formatiei

"Vrei sa...?" e o poveste cu 10 piese care, spun simpaticii baieti, "ofera solutii pentru rezolvarea problemelor de cuplu existente in relatiile complicate de azi".

Trupa Zero va sustine concertul de lansare a noului material miercuri, 30 martie, orele 21.00, la Hard Rock Cafe Bucuresti. "Va fi o productie adevarata, o poveste spusa prin cantece si imagini proiectate pe un ecran imens care se va afla in spatele nostru.

Vom avea, deasemeni, bucuria de a canta cateva piese cu artisti de top cu care am colaborat: Andra, Alexandra Stan, Tudor de la Fly Project si Marius Moga." spune Laur, solistul grupului.

 

Trupa Zero, infiintata in 2006, are patru membri: Laur - voce, Papu - chitara, Vlad – bas si Alex - tobe. Formatia a ajuns in finala nationala a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusa de Marius Moga.

Un an mai tarziu, piesa “Sunny Days” a ajuns in finala aceleiasi competitii, unde a ocupat locul 4. Imediat dupa lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa si-a lansat si albumul de debut, cu acelasi nume. In 2010, trupa a participat iar la Eurovision, cu "Lay Me Down".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni