• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Au venit relaxati si au plecat victoriosi. 4 baieti cu un hobby au innebunit fetele din public la ROMANII AU TALENT

Au venit relaxati si au plecat victoriosi. 4 baieti cu un hobby au innebunit fetele din public la ROMANII AU TALENT

Au venit relaxati si au plecat victoriosi. <span style="color:#f00;">4 baieti cu un hobby au innebunit fetele</span> din public la ROMANII AU TALENT

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Silviu Pasca are 25 ani si este solistul trupei care a cucerit juriul si publicul de la “Romanii au talent” – mai ales partea feminina. Trupa lor nici macar nu are neaparat un nume: “Silviu Pasca & Friends”.

Trupa din Timisoara e formata din patru baieti, iar solistul a marturisit sincer ca nu are educatie muzicala: “Nu am luat niciodata lectii de canto”. Canta impreuna de la sfarsitul anului trecut, iar pentru momentul de la “Romanii au talent” s-au intalnit si au repetat cu 2-3 saptamani inainte.

S-au prezentat cu o piesa – “unplugged veritabil” – care a castigat rapid admiratia lui Andi Moisescu, dar si a lui Mihai Petre, care le-a spus “Baieti, sunteti o trupa foarte cool!”.

Andra i-a felicitat si ea: “Sunteti relaxati, cantati de placere, iar treaba asta intotdeauna iese foarte bine”. Cei patru baieti au plecat acasa cu 3 de DA si merg in etapa urmatoare a concursului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni