• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Trupa LaLa Band, sechestrata de tatal unei admiratoare. Un episod inspirat din intamplari reale, azi, de la 21:30, in "Pariu cu viata"

Trupa LaLa Band, sechestrata de tatal unei admiratoare. Un episod inspirat din intamplari reale, azi, de la 21:30, in "Pariu cu viata"

Trupa LaLa Band, sechestrata de tatal unei admiratoare. Un episod inspirat din intamplari reale, azi, de la 21:30, in "Pariu cu viata"

Astazi, de la 21:30, in "Pariu cu viata", la ProTV: Trupa LaLa Band este sechestrata de tatal unei admiratoare.

Episodul de miercuri, 27 martie, al serialului "Pariu cu viata", difuzat de la 21.30, la ProTV, este unul inspirat din intamplari reale, momente emotionante care i-au marcat pe membrii trupei LaLa Band dupa concertele sustinute in cadrul turneului "LaLa Love Tour".

"Avem foarte multe amintiri din concerte, iar in episodul de maine seara telespectatorii vor vedea un mix din trairile noastre. Una dintre intamplari a fost la Constanta, imediat dupa concert, tatal unei fane s-a asezat in fata autocarului in mers, vroia cu ardoare un autograf pentru copilul sau", incepe povestea Alina Eremia.

"Plina de emotie a fost si vizita pe care impreuna cu Vlad, Alina si Liviu am facut-o la un spital din Timisoara, am fost sa o cunoastem pe Amalia, o tanara bolnava de o boala foarte grava care, desi avea bilet, nu a putut sa vina la concertul nostru pentru ca nu ii permitea starea de sanatate. Asa ca am fost noi la ea, am incurajat-o, am cantat impreuna "Am invatat sa lupt", s-au strans mai multi copii si parinti, a fost foarte emotionant. Ne bucuram si acum sa tinem legatura cu ea, ii dorim multa sanatate si ii multumim ca ne iubeste. Si noi o iubim pe ea", completeaza Criss.

"Doctoritele tinerei au venit dupa concert si ne-au spus ca Amalia a ascultat o ora si jumatate concertul la telefon pentru ca nu a putut sa vina, avea febra mare iar starea ei se ameliorase cat timp a ascultat melodiile. Ne-au rugat foarte mult sa mergem noi sa o vedem pe ea, sa ii indeplinim cea mai mare dorinta. Asa ca am fost si bine am facut, am pastrat apoi legatura cu ea, ne-am reintalnit la Arad, ii transmitem toate gandurile noastre bune, sa se faca bine", declara Ruxandra Ion, producatorul serialului.



Aceste experiente traite de tinerii din LaLa Band i-au determinat pe producatorii serialului sa le includa in scenariu, sa ii apropie pe telespectatori, sa fie partasi la bucuriile, tristetile, emotiile traite in turneu. Astfel ca, in episodul de maine al serialului "Pariu cu viata", membrii trupei LaLa Band si Raluca (Adela Popescu) vor fi sechestrati de tatal (Bebe Cotimanis) unei tinere bolnave, cu o apriga dorinta, de a ii cunoaste pe tineri.

"Viata acestui personaj pe care il joc intersecteaza pozitiv cu trupa Lala Band chiar daca actiunea este dura pentru ca viata ne atinge din cand in cand cu o nuia sau cu un sut in fund ca sa ne readuca cu picioarele pe pamant", spune Bebe Cotimanis.

"Am filmat doua zile pline intr-un autocar, nu am coborat aproape deloc, au fost secvente cu autocarul in miscare, era ca si cum am fi plecat in excursie chiar daca ne invarteam in cerc", spune Adela Popescu.

Momente emotionante si pline de suspans in acelasi timp in episodul de azi din "Pariu cu viata", de la 21:30 la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni