• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Trei generatii. Adela Popescu, impreuna cu fiul si cu mama sa, intr-o fotografie de mii de Like-uri 

Trei generatii. Adela Popescu, impreuna cu fiul si cu mama sa, intr-o fotografie de mii de Like-uri 

Trei generatii. Adela Popescu, impreuna cu fiul si cu mama sa, intr-o fotografie de mii de Like-uri 

Adela Popescu le-a facut o surpriza de proportii fanilor ei de pe Facebook. Vedeta a postat pe Facebook o imagine cu mama si fiul sau, iar fanii au reactionat imediat.

Vedeta nu se mandreste doar cu o cariera de succes, ci si cu o familie superba. Adela Popescu a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de mama si fiul ei, Alexandru, iar familia virtuala a vedetei a reactionat imediat.

Frumoasa vedeta este copia fidela a mamei: a mostenit de la aceasta cele mai frumoase trasaturi. Ochii expresivi, zambetul larg, chipul mereu luminos si atitudinea pozitiva si plina de incredere.

Adela tine legatura cu fanii sai pe pagina personala de Facebook, unde posteaza adesea fotografii din viata personala. Arista arata mai bine ca niciodata la doua luni de la nasterea lui Alexandru, iar silueta ei nu a suferit modificari.

Adela Popescu a nascut pe data de 11 iunie un baietel perfect sanatos. Vedeta a nascut natural la o clinica din Capitala, iar de atunci si pana acum, micutul Alexandru le ocupa tot timpul parintilor lor si in acelasi timp este centrul universului lor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni