• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Teo Trandafir s-a intors la filmarile pentru sezonul 3 din serialul "Pariu cu viata"!

Teo Trandafir s-a intors la filmarile pentru sezonul 3 din serialul "Pariu cu viata"!

Teo Trandafir s-a intors la filmarile pentru sezonul 3 din serialul "Pariu cu viata"!

Rolul politistei Zana Craciun din “Pariu cu viata” a venit ca o adevarata provocare pentru Teo Trandafir. Vedeta de televiziune s-a adaptat cu usurinta ritmului intens de la filmari si s-a atasat rapid de noii ei colegi, astfel ca Teo a asteptat cu nerabdare momentul intoarcerii pe platourile din Buftea

“A fost cu dor. Cam asta ar fi raspunsul. Desi sunt printre cei nou-veniti in aceasta echipa, am fost primita cu aplauze si incurajari, asta m-a facut sa inteleg ca daca sunt atenta si muncesc asa cum vad la colegii mei, n-are de ce sa nu iasa bine. Talentul lor il compenseaza si pe-al meu, asa ca nici aici n-ar fi fost o problema. M-am integrat imediat si asta a contat formidabil. In momentul in care a venit vacanta, pentru mine era a doua zi dupa nunta, deci aveam multe de vorbit, de povestit, asa ca am lasat-o dupa vacanta, care, slava Domului, s-a terminat. Nu-mi prea plac vacantele, mai ales cand iubesc ce fac...”, spune Teo Trandafir.

In zilele de vara, Teo Trandafir s-a relaxat si s-a bucurat de compania noii ei familii, insa o vacanta propriu-zisa, cu o destinatie frumoasa si insorita se va concretiza anul viitor : “Sotul meu si cu mine am trait in ultimele cateva luni cat altii in zece ani. Am fi avut mare nevoie de o vacanta, dar, cum nu toate lucrurile "pica" in viata asa cum ne-am dori, anul acesta nu e unul in care programele noastre sa coincida. Inca n-am plecat in voiaj de nunta, dar avem atatea de facut incat nu ni se pare o prioritate acum”, povesteste Teo Trandafir.

In privinta noutatilor pe care le aduce in sezonul 3 din “Pariu cu viata” ambitioasa politista Zana Craciun, Teo Trandafir spune : “Mi-ar placea sa descoperim impreuna cine si cum se schimba in acest serial. E vorba despre adolescenti, care sunt schimbarea in sine, deci e imposibil sa ramai de piatra in preajma lor. Daca nu te schimbi interior cand ai un asemenea hai sa-i zicem anturaj, il pierzi. Copiii nu-s interesati de pietre prea multa vreme. Asa ca am incredere ca o sa va placa ce veti vedea. Interactionez mult cu Tantica, Gica, Ioana, Andrei, Anca, Vlad, Mara, cu doctorul Craciun, tatal meu....nu stiu in ce ordine sa-i asez. E vorba despre dubla relatie profesional-personala si despre intrepatrunderea celor doua. Mi se pare foarte interesant cum le intoarce viata asta uneori...”.



Teo se va uita la sezonul 3 din “Pariu cu viata” din mai multe motive:  “Eu ma uit pentru ca ma fascineaza copiii astia de liceu care canta, danseaza si invata in acelasi timp. Eu zic ca ei sunt modele pentru colegii lor. Muncesc cu modestie, talent si profesionalism. Toti cunoscutii mei ma intreaba daca vocile lor sunt vocile lor. Evident! Copiii astia canta! Ma uit pentru actorii formidabili pe care am sansa sa-i revad: Carmen Tanase, Elvira Deatcu, Gheorighe Visu, Marin Moraru, Radu Gabriel, ce sa mai spun? Ma uit si ca sa ma vad pe mine, o nebuna care se reinventeaza la 45 de ani, cu ajutorul acestor oameni... La varsta mea, sa incepi o meserie noua, trebuie sa ai ceva curaj si inconstienta. Dar cu un pic de noroc, cine stie, poate o sa-mi iasa! De placut, imi place la nebunie! Pacat ca asta nu e tot! :))
Uitati-va ca sa-mi spuneti unde gresesc, unde fac bine, daca fac fac bine! Uitati-va ca sa ne vedeti razand si plangand, traind si simtind impreuna! Cred ca daca ne punem problema unui pariu cu viata, fiecare dintre noi, avem sanse uriase de a-l castiga!”, adauga Teo Trandafir.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni