• PRO TV
  • Surpriza la Ferma Vedetelor. Cine este concurentul pe care Viorel Sipos l-a lasat Fermierul saptamanii

Surpriza la Ferma Vedetelor. Cine este concurentul pe care Viorel Sipos l-a lasat Fermierul saptamanii

Surpriza la Ferma Vedetelor. Cine este concurentul pe care Viorel Sipos l-a lasat Fermierul saptamanii

Viorel Sipos a fost al doilea concurent care a parasit Ferma Vedetelor in urma duelului pe care l-a pierdut in fata lui Mircea N. Stoian. 

Asa cum prevede regulamentul concursului, inainte de a pleca din Cipru, Viorel a desemnat noul Fermier al saptamanii. Numele acestuia a fost dezvaluit de Iulia Vantur, nu inainte ca fiecare dintre 10 concurenti sa-si dea cu parerea in acest sens. 

Desi majoritatea ii considerau favoriti pe AMI sau pe Octavian Strunila, se pare ca Viorel a vrut sa le faca o surpriza celor ramasi in ferma si l-a desemnat Fermierul saptamanii chiar pe adversarul sau de la duel, adica pe Mircea N. Stoian. 

Acesta si-a luat in serios noua sarcina si a atribuit sarcini clare fiecarui concurent, nu inainte ca intre acestia sa apara diverse discutii si comentarii rautacioase, tinand cont ca relatiile dintre Mircea N. Stoian si o parte dintre fermieri au fost destul de tensionate in ultimele saptamani. 

Una dintre obligatiile pe care le-a avut de indeplinit din postura de Fermier al saptamanii a fost sa aleaga cei doi servitori, iar "onoarea" le-a revenit lui Marcel Toader si sotiei lui, Maria Constantin, cea care pana la urma a fost si desemnata ca prim duelist. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni