• PRO TV
  • Strategii, jocuri si provocari la "Ferma Vedetelor": Gina Pistol a fost trimisa la duel

Strategii, jocuri si provocari la "Ferma Vedetelor": Gina Pistol a fost trimisa la duel

Strategii, jocuri si provocari la "Ferma Vedetelor": Gina Pistol a fost trimisa la duel

Sub indrumarea lui Ionut, ferma pare sa mearga ca pe roate. Fiecare stie ce are de facut si se mobilizeaza sa isi duca sarcinile la bun sfarsit, astfel incat sa evite discutiile pornite de la munca si sa traiasca in armonie. „M-am gandit sa fac cumva o organizare pe toata saptamana, astfel incat fiecare dintre noi sa avem sarcini bine definite!”, a spus Ionut. 

Baietii au construit dusul si l-au pus in functiune. Cand a venit nea Rata, ei au negociat cine va proba dusul, contra mancare. Augustin si Ionut s-au oferit, pentru a obtine mancare pentru toti colegii. Dupa ce au batut palma, nea Rata a zis: „Sexi vreau sa va vad!”. Zis si facut! Cei doi s-au imbracat in pantaloni scurti si au intrat pe rand sub dus. Ionut a executat chiar un dans plin de senzualitate, dedicat fetelor.

Inainte de alegerea servitorilor, concurentii i-au povestit Iuliei Vantur despre nazdravaniile lui Augustin cu sotia negustorului: „Mi s-a blocat spatele la un moment dat si am rugat-o: te rog frumos, deblocheaza-ma.”, s-a aparat el.

Nominalizarile pentru servitori au fost: Gina, George si Cristina, iar Ionut a ales sa ii puna pe Gina si pe George, deoarece ei sunt singurii care nu au fost in aceasta pozitie pana acum: „De mult nu mai sunt noi in ferma, ci sunt ca noi. Chestia asta, pentru mine, e foarte importanta!”, a spus Ionut.  

Nea Rata le-a adus produsele negociate, dar si un joc care a impartit concurentii in doua echipe. Ei au trebuit sa isi construiasca prastii si sa traga la tinte numerotate, care aveau corespondent pe un panou de borcane. Din 50 doar unul era castigator. Alergatura intre tinte si panoul cu borcane i-a obosit pe fermieri foarte tare: „Dane, la urmatoarea tura te duci tu, frate!”, a spus Cristina. Gina a completat: „Nu mai veniti cu jocuri d-astea, ca ne omorati pe capete!”.

Echipa formata din Augustin, George si Gina a nimerit borcanul castigator si au primit o bucata de harta si un bonus. Strigatele de bucurie s-au oprit cu greu cand au descoperit bonusul ce ii astepta pe masa in mijlocul padurii: patru portii de fasole cu ciolan afumat si muraturi. Cu toate ca nu aveau voie sa aduca nimic din bunatatile de pe masa colegilor mai putin norocosi din ferma, ei au decis ca isi vor asuma pedeapsa si le vor duce si lor mancare. 

Iulia Vantur le-a spus ca jocul nu s-a incheiat, iar in momentul in care harta va fi completa: „Ceva frumos vi se va intampla!”. La vestea ca vor primi o sanctiune pentru ca nu au respectat regulile si au adus mancare in ferma Ionut a spus: „Spiritul de echipa trebuie sa invinga!”. Ionut a ales sa o trimita pe Gina la duel: „Pana la urma, fiecare isi urmareste interesul!”, a spus ea. Dupa aflarea deciziei, Vica a spus: „Nu are nicio sansa, ca noi alegem probele!”. 

Noi intelegeri intre concurenti au iesit la iveala si unele carti au fost date pe fata: „E pueril sa vorbim despre non-strategii in momentul asta, pentru ca mai sunt doar doua saptamani dintr-un concurs cu miza mare! E atat de simplu!”, a punctat George. 

Emisiunea a fost urmarita pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 – 22:22, de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, iar in minutul de aur, de la 21:35, peste 2 milioane de persoane urmareau aventurile fermierilor. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor vedea ce probleme a ridicat nominalizarea Ginei la duel, ce noi strategii se pun la cale, dar si prin ce isi dovedesc fetele curajul. Tot in aceasta seara vom vedea ce sunt in stare sa faca concurentii pentru cafea, dar si ce disputa de proportii se naste intre Dan si Ionut. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni