• PRO TV
  • Strategia Soranei a fost respectata pas cu pas de catre Lili Sandu. Pe cine a trimis Fermierul saptamanii la duel 

Strategia Soranei a fost respectata pas cu pas de catre Lili Sandu. Pe cine a trimis Fermierul saptamanii la duel 

Strategia Soranei a fost respectata pas cu pas de catre Lili Sandu. Pe cine a trimis Fermierul saptamanii la duel 

Surprizele s-au tinut lant pentru cei cinci concurenti ramasi in Ferma Vedetelor. Octavian Strunila, revenit in ferma in rol de postas, a continuat sa le faca surprize fermierilor aflati in ferma cipriota.

Unul cate unul, fermierii au avut parte de intalniri cu oameni dragi pe care nu i-au mai vazut de la intrarea in ferma, iar Lili s-a bucurat de doua ori deoarece a primit si vesta de Fermierul Saptamanii.

Octavian Strunila nu a avut doar rolul de a le aduce concurentilor zambetul pe buze. Actorul s-a intors la "Ferma Vedetelor" cu un plan bine pus la punct. Avand intr-un plic 2000 de Euro, Strunila le-a propus tuturor concurentilor sa ii cedeze locul in concurs in schimbul respectivei sume de bani. 

Rand pe rand, fermierii au declinat propunerea actorului, insa acesta nu s-a lasat descurajat de refuzurile lor. Pentru a le demonstra tuturor ca vorbeste cat se poate de serios, Strunila i-a propus lui Vasile Califor sa le joace tuturor o festa. Octavian le-a transmis tuturor ca actorul a acceptat oferta lui si ca urmeaza sa paraseasca "Ferma Vedetelor" avand in buzunar nici mai mult nici mai putin de 1800 de Euro. Nici macar aceasta festa nu a reusit sa ii perturbe pe ceilalti fermieri. Prin deciziile si reactiile lor, acestia au demonstrat ca isi doresc sa ajunga in Finala show-ului si sunt dispusi sa lupte pana la capat pentru titlul de "Fermierul Anului". 


Au ras, au glumit, s-au bucurat de clipe de intimitate, insa momentul desemnarii primului concurent care va merge la ultimul duel dinaintea Semifinalei nu a putut fi evitat la nesfarsit.

Asa cum era de asteptat, Lili Sandu a fost nevoita sa desemneze primul duelist al acestei saptamani. Dupa indelungi deliberari cu ceilalti concurenti, cantareata a decis sa urmeze strategia stabilita cu Sorana si sa o trimita la duel pe Elena Lasconi, evitand astfel un posibil duel intre Paul Ipate si Vasile Calofir. 

Maine, de la 20:30, la Pro TV, aflam cine este cel de-ai doilea duelist si cine este concurentul care paraseste "Ferma Vedetelor". 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni