"Stay True", primul single Are You Anywhere

"Stay True", primul single Are You Anywhere

Proiectul Are You Anywhere, format din Silviu Pasca, voce, si Vladimir Coman Popescu aka Biteurlips, producator, isi lanseaza astazi primul single -"Stay True". Piesa face parte dintr-un EP cu acelasi nume, care va contine doua piese originale si doua remix-uri.

"Stay True" este a doua piesa pe care am scris-o in formula Are You Anywhere, este piesa care ne reprezinta cel mai bine, si cea care a nascut entuziasmul de a continua sa lucram pentru album. In acest moment se mixeaza piesele pentru albumul >, pe care speram sa il lansam in toamna”, au spus baietii de la Are You Anywhere. 

Videoclipul piesei „Stay True”, regizat de SAN, va fi lansat pe canalul - La Belle Musique, aflat in topul celor mai populare canale de YouTube de music promotion, cu o selectie fantastica de muzica chillout si mixtapes.

Silviu Pasca si Vladimir Coman Popescu aka Biteurlips s-au intalnit intamplator si au realizat ca viziunea lor despre muzica este similara. Astfel, si-au unit talentele si au inceput sa scrie piese, exact cum le-au simtit, fara a respecta neaparat stiluri, tendinte sau asteptari. Au o muzica fluida, bittersweet, care merge dincolo de orice pattern-uri si genuri muzicale.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni