• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley face dezvaluiri despre inceputurile cariere sale, astazi, de la 20:30, la Vocea Romaniei!

Smiley face dezvaluiri despre inceputurile cariere sale, astazi, de la 20:30, la Vocea Romaniei!

Smiley face dezvaluiri despre inceputurile cariere sale, astazi, de la 20:30, la Vocea Romaniei!

In culisele duelului castiga prietenia, in lumina reflectoarelor triumfa competitia, Confruntarile aprind spiritele la Vocea Romaniei! Maine, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de momente cu adevarat emotionante, duete pe care nu le vor uita si vor simti emotia competitiei.

Concurenti cu voci diferite si timbre speciale, ghidati de pasiunea lor pentru muzica, lupta sa impresioneze antrenorii, pentru a obtine un loc in etapa urmatoare a competitiei.  

In cea de-a treia runda a Confruntarilor, Lori il va surprinde pe Smiley cu alegerea unei piese speciale, care-i va aduce aminte de inceputurile carierei sale, fiind o melodie pe care cei doi au scris-o impreuna in 2001. Mai mult, Loredana il va scoate la dans pe antrenor, fredonand impreuna versurile. Momentul iii va ajunge la suflet lui Smiley, care, vizibil impresionat, ii multumeste colegei sale pentru surpriza: “Ii multumesc Loredanei pentru momentul asta, m-am emotionat complet”. Toate acestea il vor determina pe Smiley sa dezvaluie cu bucurie si recunostinta faptul ca: “Loredana a fost primul artist celebru din Romania care mi-a cerut o piesa”. Vedem intregul moment vinerea aceasta, de la 20:30. 

De cealalta parte, Tudor traieste intens fiecare confruntare a concurentilor sai, pe care ii sustine cu indarjire in fata colegilor lui. Insa unul dintre momentele oferite de echipa lui nu il va convinge pe Smiley si il va face pe acesta sa catalogheze duetul drept “ciudat”. Tudor nu va sta prea mult pe ganduri si va reveni cu o replica savuroasa pentru Smiley. Maine, la Vocea Romaniei, vedem reactiile ambilor antrenori si discutia dintre ei.

Spectacolul va fi la loc de cinste vinerea aceasta, de la 20:30, la Vocea Romaniei, concurentii sunt din ce in ce mai buni, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot vor fi nevoiti sa ia decizii extrem de dificile

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni