• Emisiuni
  • Vocea României
  • VIDEO Show și magie pe scena Vocea României! Ce concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

VIDEO Show și magie pe scena Vocea României! Ce concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

VIDEO Show și magie pe scena Vocea României! Ce concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

Sezonul 8 din Vocea României s-a apropiat cu pași rapizi. În seara asta ne-am bucurat de o oră de show în care gazdele emisiuniii, Pavel Bartoș și co-prezentatorul Irina Fodor au fost alături de concurenții și susținătorii acestora în această seară importantă. 

Antrenorii au revenit cu forțe proaspete și sunt gata să înceapă un nou sezon Vocea României. Irina Rimes și Andra s-au alăturat celorlalți doi antrenori și promit să scrie istorie pe cea mai mare scenă de voci din România. 

O piesă grea în stilul Arethei Franklin a fost intepretata cu succes de către Alexa Dragu, o tânăra venită tocmai din Bistrița, gata să-i impresioneze pe antrenorii de la Vocea României. Cu un glas puternic, Alexia a reușit să întoarcă toate cele 4 scaune. "Ai o tehnică foarte bine dezvoltată, cred că ai putea să cânți foarte multe lucruri, nici nu am ce să spun, vocea ta a spus tot". Andra a adăugat "Ai cântat superb, am crezut că pe scenă se află o doamna de culoare. Felicitări încă o dată pentru cum ai cântat".

Este tipul nonconformist iar asta se vede! Claudiu Falmas fredonat piesa "Jerusalem" a lui Matisyahu chiar îmbrăcat într-o ținută de marocan. Concurentul a reușit să întoarcă un scaunul lui Smiley, care s-a bucurat enorm să-l aibă în echipă. "Am așa o satisfacție când mă întorc singur, la un asemenea concurent.

Dacă Michael Jackson ar mai fi trăit și ar fi auzit interpretarea lui Bogdan Ioan, cu siguranță ar fi rămas fără cuvinte, precum antrenorii de la Vocea României. Tânărul a interpretat într-un mod absolut uimitor piesa regretatului artist, "Earth song" și i-a impresionat până la lacrimi pe cei 4 antrenori, care s-au ridicat din scaune și l-au aplaudat. "Nu am auzit pe nimeni, niciodată să cânte așa Michael Jackson..Sunt șocat. Este primul concurent la care îmi doresc să mai aud încă odată prestația" au fost cuvintele lui Smiley la sfârșitul actului. 



A doua seară de Vocea României a adus antrenorilor voci extrem de puternice.
 

Irina și-a adjudecat două voci feminine: Antinia Simion, care a cântat incredibil melodia Ex & oh’s, și Lăcrămioara Bradoschi, cea care a impresionat-o pană la lacrimi pe Irina prin alegerea piesei Don’t you remember.

Smiley a câștigat aseară încă o voce puternică, cu un timbru special, Lina Sanden. 

Tudor se mândrește cu două concurente care au făcut scena să vibreze prin calitățile lor vocale: Maria Pop – a interpretat cu energie piesa Mama Do, și Romanița Fricosu – a cântat Nu sunt perfectă și a ridicat publicul în picioare.

Andra le-a primit aseară cu inima deschisă în echipa ei pe Sara Chiavegato și Claudia Popină și a luptat cu toate armele pentru ele



Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni