• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ti-e pofta de shaorma? Uite ce spun juratii MasterChef despre aceasta placere vinovata

Ti-e pofta de shaorma? Uite ce spun juratii MasterChef despre aceasta placere vinovata

Ti-e pofta de shaorma? Uite ce spun juratii MasterChef despre aceasta placere vinovata

Shaorma, unul din cele mai populare produse de fast food, este analizata pe toate partile de juratii MasterChef.

Ti-e foame de succes? Prinde gustul competitiei! MasterChef revine din 5 martie la ProTV


Cat de buni sunt romanii la preparat shaorma? Ce trebuie sa bem dupa ce mancam la fast food? Exista si o parte buna a fast-foodurilor? Ce sa punem intr-o shaorma pentru a fi mai putin nociva?

Catalin Scarlatescu:
Nu exista niciuna cu adevarat „smechera”. Eu am mancat shaorma in Turcia, in Germania, am mancat o shaorma israeliana facuta din pulpa de curca la Queen Casino... Toti prietenii mei care merg in Damasc sau Beirut stiu ca imi place shaorma si mereu imi aduc de acolo.

In tara consumam un surogat, shaorma nici macar nu se face ca la shaormeriile din Bucuresti, reteta este cu totul si cu totul altfel. Sfaturi despre fast-food nu pot sa va dau pentru ca nu am mancat in viata mea la un astfel de restaurant. 

Sorin Bontea
Vad ca sunt cozi din ce in ce mai mari la shaormerii. Insa shaorma preparata la noi difera de reteta originala, care are alte ingrediente si care nu contine cartofi prajiti.

Sfatul meu este sa nu faceti un obicei din a manca la fast-food, daca vi se intampla de cateva ori pe an sa mancati cate o shaorma sau atunci cand iesiti din club, nu este nimic rau. Aceste preparate trebuie insa consumate cu masura, in nici un caz zilnic sau saptamanal.

Florin Dumitrescu
Shaorma nu este nociva, are doar o reputatie proasta, dar nu este nociva! Ce poate fi nociv la cateva legume, carne de pui condimentata si fripta, o lipie calda si maioneza?

Shaorma cu de toate, da, este nociva. Cartofii prajiti cu carne si lipie pot dauna, consumati in cantitati mari.

Nu stiu cat de bine se pricep romanii la facut shaorma, dar sigur sunt buni consumatori. Ii inteleg, de altfel. Nu prea ai ce altceva sa mananci la 4 dimineata, cand iesi din club si te duci spre casa.

Fast-Food-ul are si partea lui buna totusi, rapiditatea cu care iti este servita mancarea si gustul standardizat, care se gaseste oriunde.

Singurul lucru pe care il condamn, cel mai grav de altfel, este provenienta ingredientelor si semi-preparatele congelate! Cel mai bun lucru si sanatos de baut, dupa fiecare masa, este apa!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni