• PRO TV
  • Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian se alatura concurentilor de la "Ferma vedetelor"!

Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian se alatura concurentilor de la "Ferma vedetelor"!

Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian se alatura concurentilor de la "Ferma vedetelor"!

In batalia de la Ferma vedetelor isi fac intrarea inca trei concurenti care aspira la titlul de Fermierul anului! Extrem de determinati si pregatiti de provocarile fermei, Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian sunt gata sa duca traditiile romanesti la malul Marii Mediterane, in insoritul Cipru, alaturi de Ami, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader.

Cu 31 de albume, Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Mare iubitoare de animale, Saveta marturiseste ca are experienta necesara pentru a deveni Fermierul anului: „Am trait la tara si stiu tot ce presupune viata in acest mediu. O sa fac tot ce pot sa imi sprijin colegii si sa le impartasesc din experienta mea.”.

Anda Ghita este soacra unuia dintre cei mai cunoscuti luptatori de K1 din Romania, „Pitbull” Atodiresei. Cunoscuta publicului drept un antreprenor ambitios, Anda este o fire extrem de determinata. Pasionata de fitness si de calatoriile exotice, ea se descrie drept o persoana puternica, cu o atitudine care impune respect. „As putea fi Fermierul anului pentru ca am suficiente calitati si ma simt capabila in orice domeniu”.

Mircea N. Stoian este un jurnalist care a lucrat pentru unele dintre cele mai importante gazete de stiri din Romania. Un bun organizator, un fin observator, mereu saritor cand ii este solicitat ajutorul, Mircea indrageste competitiile si provocarile, fiind extrem de deranjat de trisori. „Consider ca am experienta de viata, pregatirea si motivatia psihica necesara. Totul dublat de o tenacitate iesita din comun!”.

In acest sezon, concurentii vor ajunge la o ferma cipriota abandonata, fara curent electric, telefoane mobile, internet, fara contact cu familia sau prietenii. Cei 12 vor trebui sa convietuiasca si sa se descurce intr-un mediu cu totul nou. O noua cultura, o noua ferma, noi concurenti si noi provocari, alta tara, alta distractie, peisaje superbe si multa munca, o batalie stransa, aliante, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, in curand, la Ferma vedetelor, numai la PRO TV!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni