• PRO TV
  • Saptamana finalei "Ferma vedetelor" incepe astazi la Pro TV

Saptamana finalei "Ferma vedetelor" incepe astazi la Pro TV

Saptamana finalei "Ferma vedetelor" incepe astazi la Pro TV

Ultima saptamana si cea mai importanta din Ferma vedetelor incepe in aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV. Saptamana finala va celebra munca depusa de cei 16 fermieri, de-a lungul celor 3 luni si jumatate petrecute in ferma si este saptamana decisiva pentru cei patru fermieri ajunsi pana aici: Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir.

Luni, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum fac planurile cei ramasi in concurs pentru a castiga votul decisiv al fermierilor ce au parasit competitia. In plus, unul dintre cei patru finalisti va fi eliminat si nu va avea sansa sa lupte in marea finala. O nunta traditionala romaneasca va avea loc in ferma, iar cei 16 fermieri vor pune umarul la treaba si vor munci cot la cot pentru a le oferi mirilor o amintire de neuitat. 

Nici cazarea nu va fi una usoara, iar vechile tensiuni se vor reaprinde. Jocurile de culise, impartirile strategice si tehnicile de persuasiune nu vor lipsi de la Ferma vedetelor. Miercuri vom afla pe cine vor decide fermierii sa elimine din marea finala, care dintre cei patru finalisti, Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir, nu va avea sansa sa lupte mai departe pentru titlul de Fermierul anului. 

Sambata, de la 20:30, marea finala Ferma vedetelor se va vedea la PRO TV! O finala completa, ce promite o adevarata lupta in arena duelului. Fermierii eliminati vor mai avea un vot foarte important de acordat si vor alege care dintre cei trei finalisti ramasi va fi trimis direct in finala si cine sunt cei care se vor lupta in semifinala. Telespectatorii vor vedea o batalie apriga, plina de concentrare, determinare, forta interioara si tensiune, ce va fi incununata de oferirea marelui premiu de 50.000 de euro si titlul de Fermierul anului. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni