Ruby si Dorian au lansat piesa "Buna, ce mai zici?". Cum suna melodia celor doi artisti. Da-i PLAY aici

Ruby si Dorian au lansat piesa "Buna, ce mai zici?". Cum suna melodia celor doi artisti. Da-i PLAY aici

Ruby si Dorian sunt doi dintre cei mai apreciati artisti din industria muzicala de la noi din tara, iar colaborarile  au inceput sa fie din ce in ce mai dese in ultima perioada.

Dupa ce au colaborat impreuna cu Catalin Morosanu pentru piesa "Lasa-mi cucu-n pace", un clip care are 15 milioane de vizualizari pe Youtube, Ruby si Dorian au lansat marti piesa "Buna, ce mai zici?". Filmarile videoclipului au avut loc in Franta, iar cei doi artisti si-au tinut mereu fanii la curent cu pregatirile pe conturile lor de socializare.

"Buna, ce mai zici?" este un videoclip plin de nostalgie, care descrie o relatie ce nu mai merge, iar fiecare partener decide sa incheie povestea intr-un alt mod.

Ca sa fie sigura ca s-a terminat cu povestea de iubire, Ruby merge pana la Paris pentru a taia lacatul de pe podul in care mii de indragostiti isi pun sperata pentru o iubire vesnica. Imbracata intr-o rochie rosie, Ruby se plimba pe strazile Parisului, in timp ce Dorian sta intr-un Bucuresti acoperit de ploaie, scrie urban.ro.

Va place melodia lansata de cei doi artisti?

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni