• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Romanii au talent": MOMENTUL DECISIV se apropie. Afla cine sunt ultimii concurenti intrati in competitie si vezi CELE MAI TARI MOMENTE din editia de vineri

"Romanii au talent": MOMENTUL DECISIV se apropie. Afla cine sunt ultimii concurenti intrati in competitie si vezi CELE MAI TARI MOMENTE din editia de vineri

"Romanii au talent": MOMENTUL DECISIV se apropie. Afla cine sunt ultimii concurenti intrati in competitie si vezi <span style="color:#f00;">CELE MAI TARI MOMENTE din editia de vineri</span>

Emisiunea “Romanii au talent” de vineri, 23 martie, a atins peste 70% cota de piata in minutul de aur al emisiunii pe publicul comercial. Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Inca de la debut, emisiunea “Romanii au talent” a inregistrat cifre de audienta uluitoate. Ce-a de-a sasea editie a celui de-al doilea sezon a reusit in mintutul de aur de la 22.32 sa atinga pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 33,3 puncte de rating si o cota de piata incredibila de 70,7 procente. In minutul de la 21.42, emisiunea aduna in fata televizoarelor aproape 6 milioane de telespectatori.

La fel de impresionante sunt si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii. Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 24,4 puncte de rating si o cota de piata de 50,4%, in timp ce Antena 1 obtinea de aproape 6 ori mai putin decat ProTV, adica doar 4,3 puncte de rating si 8,9% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTV inregistra pe toata durata emisiunii (20.29-22.46) o audienta medie de 24,1 puncte de rating si 45,2% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de peste 4 milioane si jumatate de telespectatori. In tot acest timp, Antena 1 inregistra o audienta de 4,1 puncte de rating si o cota de piata de 7,7%.

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 23,0 puncte de rating si o cota de piata de 44,3%,  fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,1 puncte de rating si 8,0% cota de piata.

Dans, comedie si magie in cea de-a sasea editie “Romanii au talent”

“Romanii au talent”, show-ul difuzat de ProTV in fiecare vineri de la ora 20:30, nu conteneste in a-si uimi telespectatorii. In cea de-a sase editie scena este luata din nou cu asalt de talentati din toate colturile tarii.

La malul marii, in Constanta, primul talentat care s-a aratat in fata juriului a fost Radu Chiriac in varsta de 34 de ani, de profesie sunetist - VIDEO. Acesta s-a apucat de cantat din amuzament, iar o aparitie in fata unui public atat de numeros i-a creat foarte mari emotii.  Desi o alegere surprinzatore pentru toata lumea, melodia pe care a ales sa o cante, “Cielito Lindo”,  a fost piesa preferata a mamei sale, pe care a pierdut-o in urma cu trei ani. Radu a reusit sa-I impresioneze pe cei trei jurati, trecand cu trei de “Da” in etapa urmatoare. Un alt numar care a reusit sa impresioneze publicul a fost cel al trupei “Upgrade”, un grup de baieti care i-au lasat masca pe jurati cu acrobatiile lor. “A fost un spectacol la care ne-am uitat cu totii cu gura cascata. Asta e lucrul care conteaza cel mai mult in emisiunea asta”, le-a spus Andi Moisescu.



Dansul prezentat de Lupu Adriana si Boghian George a fost unul dintre cele mai frumoase momente de la Iasi - VIDEO. Legatura pe care au avut-o pe scena, increderea si felul in care si-au prezentat dansul au fost motivele care i-au determinat pe cei trei jurati sa ofere trei de “Da”. Momentul celor doi tineri a fost cu atat mai impresionant cu cat nu au avut parte de sustinerea unui profesor, ci au invatat totul singuri, repetand in ultima vreme intr-o fosta cantina.

Timisoara a inceput in forta. Numarul doamnei Angela a fost total neasteptat: la varsta de 54 de ani aceasta a prezentat un numar de contorsionism - VIDEO. Dorinta ei a fost sa demonstreze tuturor ca varsta nu trebuie sa-ti impuna nicio limita! Si a reusit pentru ca merge in etapat urmatoare cu trei de “Da”!

Surpriza de la Timisoara a fost revenirea pe scena a doi membri ai trupei DFC, cei care alaturi de Robo, au fost prezenti si in prima editie a show-ului. De data aceasta Paco si Soni au venit de data aceasta intr-o noua formula, alaturi de doi pusti extraordinari. Momentul lor i-a convins pe jurat si au trecut in pasi de dans spree tapa urmatoare!



Bucurestiul nu s-a lasat mai prejos si a aruncat in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro un super talentat: Rotaru Razvan, in varsta de 24 de ani din Buzau. Motivul pentru care Razvan a venit la acest concurs, dupa cum el a declarat, a fost pentru a face oamenii sa zambeasca, ceea ce a si reusit - VIDEO. “M-am uitat la el si mi-am dat seama ca se respecta zicala: sezonul si fata! A fost delicious” a declarat Andi Moisescu. “Cand ai inceput, ma indoiam de ce-o sa urmeze. Nu puteam sa-mi imaginez ca o sa ma distrez asa de tare”, a fost si reactia lui Mihai Petre. Cu asa comentarii, Razvan a trecut in etapa urmatoare cu trei de “Da”.

Trupa Hypnosis din Brasov s-a jucat cu focul la propriu si a convins juriul cu un moment spectaculos de pirotehnie. “Se poate sa vedem asa ceva si fara sa ma simt vreo clipa infricosat, amenintat. La voi a fost pentru prima oara cand am privit relaxat de la inceput pana la sfarsit un spectacol frumos pe baza de foc. Bravo!” a fost comentariul lui Andi Moisescu. Si in aceasta editie juriul a fost vrajit! Robert Tudor si Mogdan Muntean alaturi de asistenta lor au reusit sa creeze un moment plin de tensiune si mister, ceea ce le-a asigurat drumul in etapa urmatoare. 

In editia viitoare, difuzata pe 30 martie, juriul ia deciziile finale, asa ca telespectatorii vor afla cine sunt concurentii care se vor lupta in cele 5 semifinale live ale show-ului.


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni