• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mihai Petre: "Esti no. 1. TE VREAU IN FINALA". Cine a facut limonada din replicile ca stoarse dintr-o lamaie ale celui mai dur jurat de la "Romanii au talent". VIDEO

Mihai Petre: "Esti no. 1. TE VREAU IN FINALA". Cine a facut limonada din replicile ca stoarse dintr-o lamaie ale celui mai dur jurat de la "Romanii au talent". VIDEO

Mihai Petre: "Esti no. 1. TE VREAU IN FINALA". Cine <span style="color: rgb(255, 0, 0);">a facut limonada din replicile ca stoarse dintr-o lamaie</span> ale celui mai dur jurat de la "Romanii au talent". VIDEO

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe Voyo.ro.

Mihai Petraiche, de 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la "Romanii au talent", cu dansul sau.

"Trebuie sa castige anul acesta un numar de dans si doar tu ai sansa s-o faci. Esti numarul 1, te vreau in finala", i-a spus Mihai Petre.

El este cel mai rapid copil din lume! Uite ce stie sa faca in doar cateva secunde

"Am un singur cuvant de spus in ceea ce te priveste, Mihai: finala!", a fost concluzia lui Andi Moisescu, dupa ce l-a vazut dansand in semifinale.




Iata-l aici pe Mihai dansand la preselectii:



Vezi ultima semifinala integral si exclusiv pe Voyo.ro.

Tanarul a avut un accident la coloana si la genunchi in timpul unor antrenamente si a renuntat la marea lui pasiune, pentru un timp. “Daca ma credeti, si uitasem ca sunt dansator”, a marturisit el pe scena.

Facebook.com/Romaniiautalent
  

Numarul lui a fost “de senzatie”, dupa cum a spus Andi Moisescu. Lui Mihai Petre nu-i venea sa creada ce vede: concurentul s-a miscat senzational.

Vezi show-ul integral AICI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni