• PRO TV
  • PRO TV a achizitionat un nou format culinar savuros: Bake Off

PRO TV a achizitionat un nou format culinar savuros: Bake Off

PRO TV a achizitionat un nou format culinar savuros: Bake Off

PRO TV a achizitionat de la BBC Worldwide licenta de productie a unui nou show culinar de exceptie, cu rezultate remarcabile la nivel mondial. Bake Off Romania, cu titlul original The Great Bake Off, este un format care se bucura de un succes rasunator pe piata din Marea Britanie, dar si pe cea internationala. 

Varianta locala a show-ului, Bake Off Romania, va fi difuzata in primavara anului 2016 si va fi prezentata de Nicolle Stanese. Frumoasa prezentatoare ne va introduce in lumea fascinanta a cofetariei si patiseriei, fiind alaturi de cei 12 concurenti in aceasta competitie culinara, care va starni fantezia papilelor gustative ale telespectatorilor in cautarea celui mai desavarsit cofetar amator din Romania. Concurentii isi vor demonstra talentul in arta cofetariei, intr-un decor de poveste, in fata unui juriu format din experti in domeniul cofetariei si patiseriei. 

“Ne bucuram sa consolidam portofoliul PRO TV cu un nou show de mare anvergura, recunoscut la nivel international. Potentialul acestui format este dovedit, stabilind recorduri de audienta si reusind sa creasca popularitatea acestui domeniu si interesul pentru aceasta frumoasa arta, cofetaria. Suntem incantati sa adaugam show-ul Bake Off langa programele noastre de top, un format care vine in completarea binecunoscutului si apreciatului MasterChef, oferind o competitie unica, dominata atat de emotie si tensiune, cat si de originalitate si precizie.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Nick Percy, Vicepresedinte si Manger General CEE, BBC Worldwide, a declarat: “Ma bucur sa vad ca Bake Off isi intinde aripile si se descurca atat de bine in toata lumea. Cofetaria este, in prezent, unul dintre cele mai puternice trenduri in domeniul culinar si abia asteptam sa colaboram cu PRO TV pentru a crea varianta locala a acestui format, de care sa se bucure publicul din Romania!”. 

Castigator al numeroase premii, formatul britanic aflat acum la al saselea sezon are o audienta medie de 10 milioane de telespectatori, cu un varf de audienta de 13.5 milioane de telespectatori la marea finala. Emisiunea a castigat premiul BAFTA in 2010, 2012 si 2013 si este cel mai bine cotat program BBC One inca din 2010, excluzand emisiunile sportive. 

BBC Worldwide a acordat licenta de productie a formatului in 20 de tari, precum Africa de Sud, Franta, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina si Germania. 

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni