• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Primul episod din sezonul 2 al serialului “Pariu cu viata”, lider incontestabil de audienta

Primul episod din sezonul 2 al serialului “Pariu cu viata”, lider incontestabil de audienta

Primul episod din sezonul 2 al serialului “Pariu cu viata”, <span style="color:#f00;">lider incontestabil de audienta</span>

Serialul fenomen "Pariu cu viata" a revenit in forta cu primul episod din sezonul 2 care a fost lider incontestabil de audienta.

De la Craciun si pana in prezent, asteptarea a crescut in randul fanilor care isi doreau sa vada cum continua povestea personajelor lor favorite. Desi episodul de aseara a inceput cu o ora mai tarziu, modificare cauzata de prelungirea editiei "Stirilor Pro Tv", telespectatorii au asteptat cu nerabdare "Pariu cu viata" care a fost lider de audienta timp de doua ore in intervalul 21.29 - 23.30. La nivelul intregii populatii, peste 2 milioane de romani se uitau “Pariu cu viata” pe Pro Tv, in minutul de aur, la 21.48.

In randul publicului comercial, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul preferintelor cu 7.0 puncte de rating si o cota de piata de 16.1%, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul 2 cu o medie de 4.5 puncte si o cota de piata de 10.3%. Si intreg publicul din mediul urban a fost cucerit de noile intrigi si de momentele muzicale ale trupei „LaLa Band”, astfel “Pariu cu viata” a clasat Pro Tv din nou pe primul loc in clasamentul audientelor cu 6.3 puncte de rating si o cota de piata de 13.2%.

Tinerii cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani au asteptat cu multe emotii noul sezon al serialului fenomen! Astfel, aseara Pariu cu viata a atins 17.0 puncte de rating  si o cota de piata de 44.4%, PRO TV fiind lider de audienta si in randul publicului cu varste cuprinse intre 13 si 17. Tot pe acest target, in minutul de aur, la 22.16 Pro Tv inregistra 21.0 puncte de rating si o cota de piata de 52.8%.

Si pe internet a fost isterie in randul fanilor. Pariu cu viata a adunat pe Facebook peste 154.000 de fani. Fenomenul a adunat mii de like-uri pe durata celor doua ore de difuzare si dupa terminarea episodului au inceput sa curga comentarii pline de entuziasm : "A fost superb", "S-a terminat prea repede", "Mi-a placut totul", "A fost super, super tare, de-abia astept sa vina ziua de luni"

Emotiile au fost coplesitoare in randul membrilor LaLa Band.

      Monica Odagiu : "Va iubesc pe toti .. am evoluat mult, dar intotdeauna este loc de mai binee !!! doamne .. plang si credeti-ma nu am mai plans de foate muuult timp !!:))"

    Sore: "Uitati-va la primul episod din sezonul 1 si apoi la primul episod din sezonul 2.. cat am crescut cu totii... la propriu si la figurat! sunt mandra de toti! ♥"

    Vlad Gherman : "Bravo Criss si Alina. Am ras cu lacrimi" :))    

    Andrei Stefan : "Bravo,bravo! Am inceput bine! Doamne ajuta pe viitor, sa crestem cum zice Sore! Felicitari.. All my ♥ for you"

    Gloria Melu : "Iar plang, nu se poate asa ceva"


Fanii "Pariu cu viata" nu trebuie sa piarda urmatorul episod din "Pariu cu viata" difuzat luni de la ora obisnuita, 20.30 cu noi momente muzicale si comice dar si unele neobisnuite de aceasta data. Gica Popa va trebui sa rezolve un mister, linistea va fi stricata de niste...fantome.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni