• PRO TV
  • 3 concurenti propusi spre eliminare si 3 torturi reinterpretate. Juriul a decis ca unul dintre ei sa plece acasa

3 concurenti propusi spre eliminare si 3 torturi reinterpretate. Juriul a decis ca unul dintre ei sa plece acasa

3 concurenti propusi spre eliminare si 3 torturi reinterpretate. Juriul a decis ca unul dintre ei sa plece acasa

In prima editie "Bake Off Romania", 12 concurenti si-au aratat abilitatile de cofetari in fata unui juriu pretentios, fromat din Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu.

Dupa trei probe de foc, care le-au solicitat creativitatea, rabdarea, dar si cunostintele tehnice in prepararea torturilor, concurentii s-au aliniat in fata membrilor juriului pentru a afla cine este Cofetarul saptamanii si cine sunt cei trei "ghiniosti" care merg in proba eliminatorie. 

In aceasta editie, Dan Ioan a reusit sa ii impresioneze pe jurati cu torturile sale, iar acestia l-au desemnat "Cofetarul saptamanii". La polul opus s-au aflat Carmen Manu, Cristian Andronescu si Ionela Cristea, concurenti care au mers direct in proba eliminatorie, unde au avut de pregatit un "Tort Diplomat" reinterpretat


Dornici sa le demonstreze celor trei jurati ca merita sa isi continue drumul in "Bake Off Romania", Cristian, Ionela si Carmen s-au straduit sa isi depaseasca limitele.

Produsele finale au fost atent analizate, iar in urma jurizarii, Alex, Simona si Tudor au decis ca Ionela Cristea si Carmen Manu sa se alature grupului de concurenti ramasi in competitie, in timp ce Cristian Andronescu a fost desemnat sa paraseasca cortul "Bake Off Romania".   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni