• PRO TV
  • Prima zi la "Ferma vedetelor": cei 12 concurenti au intrat in ferma cipriota!

Prima zi la "Ferma vedetelor": cei 12 concurenti au intrat in ferma cipriota!

Prima zi la "Ferma vedetelor": cei 12 concurenti au intrat in ferma cipriota!

Cei 12 fermieri au intrat aseara in ferma care ii va gazdui pentru urmatoarea perioada. Prima editie a celui de al doilea sezon a fost urmarita de peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:29 - 22:23. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:51, a reunit peste 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 11.8 puncte de rating si 26.2% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 13.6% share.

Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila vor avea parte de o viata lipsita de petreceri, haine de lux, piscina sau saloane de infrumusetare. Relaxarea a fost inlocuita, inca din prima zi, cu munca!

Editia de aseara a debutat cu verificarea bagajelor celor 12 concurenti. De acest lucru s-au ocupat Iulia Vantur si nea Rata. La controlul vamal au fost gasite mai multe bunuri personale interzise, precum suplimente nutritive, borcane cu dulceata, carnati de casa sau oglinzi pentru machiaj. Pret de 2 minute, concurentii au fost provocati sa-si mute toate lucrurile in papornitele cipriote primite in dar de la Iulia Vantur. Ulterior, cei 12 fermieri au facut o sedinta pentru a cadea de comun acord asupra a 3 obiecte din cele oprite de nea Rata la control: acestea au fost o oglinda de machiaj, suplimente nutritive si carnati de casa. 

Imediat dupa, a venit si prima misiune a celor 12 vedete: gasirea fermei. Drumul printre livezile de portocali si campurile de cactusi i-a incantat pe concurenti, deoarece au avut posibilitatea de a admira peisajul si de a-si face cateva provizii de portocale. 

Primii care au ajuns in ferma au fost Benny, Mircea N. Stoian, AMI, Maria Constantin, Octavian Strunila si Lili Sandu. Desi privirea le-a fost rapita de peisajul splendid, in momentul in care au intrat in ferma au avut un soc: totul era abandonat, prafuit si paraginit. Fara sa stea prea mult pe ganduri, cei sase s-au apucat sa aranjeze paturile, sa stearga praful si sa-si pregateasca un minim de confort pentru seara care se apropia. In momentul in care in ferma a ajuns si echipa formata din Viorel Sipos, Anda Ghita, Paul Ipate, Sorana Darclée, Marcel Toader si Saveta Bogdan, lucrurile au inceput sa se miste cu un ritm mai alert: vasele au fost curatate, au fost construite usi pentru toaleta, iar masa din bucatarie a fost reparata. 

Dupa ce s-au organizat, cei 12 fermieri au primit vizita unor oaspeti de seama! Iulia si nea Rata au venit sa le prezinte concurentilor regulamentul fermei, precum si sa le aduca cateva alimente care sa-i ajute sa treaca mai usor peste prima saptamana. Pe langa acest lucru, toti au primit costume traditionale cipriote. 

Tot aseara, Benny a fost ales fermierul saptamanii de catre colegii sai. Acesta a avut voie sa umple un cos cu tot felul de produse alimentare pentru prima masa din ferma. Inca din primele clipe in care cele 12 vedete au ajuns in ferma, a aparut primul conflict: Anda Ghita si Mircea N. Stoian s-au ciondanit din cauza autoritatii pe care acesta a incercat sa si-o impuna. 

In editia din aceasta seara vom afla cum au trecut concurentii de prima noapte si cum isi vor repartiza sarcinile. Totodata, telespectatorii vor vedea si cum se descurca Benny in postura de fermier al saptamanii. Ei vor trebui sa isi organizeze alimentele si sa decida cine vor fi cei doi servitori ai saptamanii. 

Miza este mare, iar titlul de Fermierul anului poate fi castigat doar de cel mai abil concurent! La Ferma vedetelor rezista doar cei mai puternici, cei care sunt dispusi sa munceasca, sa invete, cei care sfideaza lipsa confortului, praful si care pot demonstra ca sunt cei mai buni. 

 Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni