Prima reactie a lui Marius Moga dupa ce a pierdut 'la mustata' trofeul Vocea Romaniei

Prima reactie a lui Marius Moga dupa ce a pierdut 'la mustata' trofeul Vocea Romaniei

Marius Moga si finalista lui, Sanziana Niculae, au fost la un pas de a castiga "Vocea Romaniei" in 2013. Concurenta lui Mister Hit s-a clasat pe locul 2, la o diferenta extrem de mica de castigatorul Mihai Chitu - 36.56% fata de 37.34%.

Astfel, Horia Brenciu a castigat pentru a doua oara trofeul "Vocea Romaniei", dupa ce in 2012 l-a castigat cu Julie Mayaya.

"Sa va povestesc ceva. Am venit la fiecare preselectie a acestui show. Am plecat acasa si la primul si la al doilea sezon. Pe al treilea l-am castigat! Multumesc tuturor celor care m-au votat! Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!" primele cuvinte ale lui Mihai Chitu dupa ce a castigat Vocea Romaniei.


Iata ce a scris Marius Moga pe Facebook, la scurt timp dupa finala Vocea Romaniei:

"Multumesc! Voua, celor care ne-ati sustinut pana aici. Bravo Sanziana pentru puterea & vocea pe care o ai la varsta asta! 

Aprecierile mele pentru Andy Faulkner (si laserele lui magice de pe Who wants to live forever), pentru Golden Ideas (efecte speciale), Tibi Hristu (care ne-a construit inima aia imensa in ajunul craciunului)

Jos palaria pentru Barbarosa (trupa de percutie samba) si fanfara Rotaria Vaslui, fara de care nu puteam sa facem acel moment nebun )

ProTv si Mona Segall (cu toata gasca din spate) rulz!

Si ma inchin in fata omenilor care au inteles ce am vrut eu sa realizez in aceasta finala cu draguta asta de Sanzi! Show cu Samba, Lasere si voci acapela!

 PS cum sa uit de corul Acoustic ?  Multumesc Daniel Jinga! I-am omorat incet :) nici nu-si dau seama ce bestie e Sanziana Niculae
" a scris antrenorul pe pagina lui de Facebook.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni