• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Prima imagine cu bebelusul Adelei Popescu. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de micutul Alexandru

Prima imagine cu bebelusul Adelei Popescu. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de micutul Alexandru

Prima imagine cu bebelusul Adelei Popescu. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de micutul Alexandru

Adela Popescu, frumoasa prezentatoare de la Vorbeste lumea, a nascut un baietel sanatos, de nota 10, chiar o data de 10 iunie 2016, in seara meciului Romania – Franta, din deschiderea Campionatului European de Fotbal.

Adela a acordat un interviu in exclusivitate colegilor de la Vorbeste lumea, in care a marturisit razand ca a asteptat sa se termine meciul, inainte de a merge la spital, deoarece durerile nu erau inca foarte mari.

Adela a declarat, dupa nastere: „E ceva unic, indiferent ce vezi in filme sau citesti in carti. In clipa in care bebelusul apare dupa acel efort sustinut, cel putin pentru mine asa a fost, e ca o explozie, e ca si cum ai ajuns la Nirvana. Sigur ca e fericire in prima clipa, dupa care incep grijile. Eu eram pe masa si le spuneam: Aveti grija de el!, dar l-am auzit plangand si m-am linistit. Apoi, mi l-au pus pe piept imediat si l-am iubit! Am plans si inainte si dupa. Ma intreaba lumea cu cine seamana, dar eu vad doar iubire!”.

Recent, proaspata mamica a publicat prima imagine cu micutul Alexandru. Fotografia postata pe Facebook a topit inimile fanilor. Adela a pozat piciorusele bebelusului sau, dorind astfel sa il prezinte pe baitelul sau prietenilor virtuali.  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni