• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Povestea din Fierbinti merge mai departe! Sezonul cu numarul 9 revine la PRO TV, din 25 februarie

Povestea din Fierbinti merge mai departe! Sezonul cu numarul 9 revine la PRO TV, din 25 februarie

Povestea din Fierbinti merge mai departe! Sezonul cu numarul 9 revine la PRO TV, din 25 februarie

Povestea din Fierbinti merge mai departe! Incepand de joi, 25 februarie, de la 20:30, sezonul cu numarul 9 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania, Las Fierbinti, este pregatit sa aduca buna dispozitie în casele telespectatorilor.

Dupa opt sezoane de succes, Dragos Buliga - regizorul serialului - promite telespectatorilor un sezon savuros in care personajele deja consacrate vor fi surprinse in situatii noi, in ipostaze cu totul si cu totul surprinzatoare. 

„Universul Las Fierbinti isi va continua si in acest sezon evolutia fireasca. Actiunea va fi constituita, dupa cum v-ati obisnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le indrageste si pe care doreste sa le revada. Iata ca am ajuns sa ne reintalnim pentru a 9-a oara cu un nou sezon in care intamplarile prin care trec personajele ii vor surprinde pe telespectatori!”, a declarat Dragos Buliga. 

Gasca vesela, formata din Bobita, Giani si Dorel, va incerca, ca de fiecare data, sa se imbogateasca rapid, fara a face nimic, daca se poate. Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar si inspirat primar din cati a avut linistita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scapa de sub control” nicio clipa, seful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce misca si la ce intreprind satenii!

Ca de fiecare data, Firicel si Ardiles ii vor fi in preajma filozofului Celentano care va face deliciul telespectatorilor cu situatiile pline de umor autentic romanesc. Totusi, va fi pus intr-o situatie delicata, alegand sa ia calea soarelui apune, in cautarea unui trai mai bun. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 8 sezoane difuzate pana acum, revine din 25 februarie, in fiecare joi de la 20:30!

Las Fierbinti – tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni