• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ei au demonstrat ca poti dansa, indiferent de varsta si de fizic. TALENTUL LOR a ridicat publicul in picioare. AFLA CINE SUNT:

Ei au demonstrat ca poti dansa, indiferent de varsta si de fizic. TALENTUL LOR a ridicat publicul in picioare. AFLA CINE SUNT:

Ei au demonstrat ca <span style="color: rgb(255, 0, 0);">poti dansa, indiferent de varsta si de fizic. TALENTUL LOR </span>a ridicat publicul in picioare. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">AFLA CINE SUNT:</span>

Grupul “Dadi Plus”, un grup de hip-hop din Oradea a facut atat deliciul publicului, cat si al juriului. Dansatorii care nu se incadrau deloc in sabloanele 90-60-90 au reusit sa demonstreze ca stapanesc cat se poate de bine miscarile si ca pofta lor de viata este molipsitoare si cucereste instantaneu orice spectator.

Ati foat atat de expresivi si atat de haiosi. Oricine poate dansa si se poate simti bine in tara asta. Important este sa ai talent, cum aveti voi", le-a spus Mihai Petre.


 

Afla povestea trupei “Dadi +” din Oradea

 

Hamersmidt Gabriel (HAMMER), 29 ani, presedinte al clubului REPLAY DANCE STUDIO, din Oradea, instructor si coregraf de hip hop, necasatorit, fac dans de la varsta de 13 ani. Am inceput cu dans de societate 6 ani, am urmat dansul sportiv de performanta 3 ani, iar apoi hip-hop-ul. In momentul de fata, antrenez o trupa de copii cu varsta 7-11 ani, numita Babie Boom si trupa de adulti Dadi +, care s-a infiintat in 2007. Ideea formarii unei trupe de adulti a venit in urma unei participari cu trupa in care am dansat la Campionatele Mondiale de hip-hop din Germania, unde am vazut pentru prima data aceasta categorie, adulti 2 (peste 31 de ani) si am ramas placut impresionat de ce am vazut. La inceput a fost o singura persoana doritoare, apoi incetul cu incetul au venit mai multe. In 2008 trupa de atunci formata din 7 persoane a participat la Mondiale in Germania.

De atunci componenta trupei s-a mai schimbat, in momentul de fata sunt 10 persoane. Au avut numeroase spectacole, atat in tara cat si in strainatate, reusind sa impresioneze si sa ridice publicul in picioare. Doar 5 dintre ele au reusit sa se sincronizeze si sa ajunga la preselectiile de la Iasi, datorita serviciului.

 

Ciordas Antonela Elena, data nasterii 18.02.1968, divortata. Sunt sefa de receptie la Hotel Iris. Am 2 copii: Folea Carla Giulia de 17 ani si Folea Dragos Christoph de 19 ani. Fiica mea era dansatoare la aceeasi asociatie si la un spectacol, am vazut trupa de adulti Dadi +. Mi-a placut si am hotarat sa merg la un antrenament. A fost ceva foarte diferit si uite, au trecut 3 ani si sunt tot aici. Deci imi place!!!!

 

Darna Voichita, 19 04 1968, 44 ani, casatorita, 2 copii, fete , Iulia 18 ani, Mara 10 ani
Profesia -profesor de geografie la C. T. Traian Vuia , Oradea. Am venit la dans in primul rand pentru dans , am cautat sa fie o combinatie de dans modern si ceva pentru varsta mea, nu aerobic sau dans de societate, ci altceva. Prin fostii mei elevi, dansatori, am aflat de cursul de dans hip-hop si am zis sa incerc. Am 4 ani de cand fac si a fost dragoste la prima vedere, ma refer la dans nu la antrenor. Ha, ha, ha!!!! Acest lucru da dependenta si vreau sa dureze cat mai mult!

 

Laura Cornelia Ciordas. M-am nascut in Stei, in anul 1969, intr-o zi insorita de marti, chiar daca era 18 februarie, cu alte cuvinte, tocmai ce am implinit 43 de ani.

Pe plan profesional nu mai am cu ce sa ma laud, pentru ca de jumatate de an sunt somera, dar cei doi copii ai mei, Ilinca, de 9 ani si Paul de 18 si partenerul meu de viata, Dacian, ma implinesc ca om si ca femeie, intr-un cuvant, ma fac fericita. Intamplarea a facut ca in incheierea unui spectacol la care a participat si fetita mea si ea dansand  la acelasi club, unde era si este trupa "Dadi +" sa le remarc pe cele care mi-au devenit colege si prietene. In momentul in care au inceput sa danseze, am avut un singur gand, ca SI EU VOI DANSA CU ELE! Nimic nu poate inlocui sentimentul pe care il incerc atunci cand cobor de pe scena si in culise vad sclipirea din privirea celor dragi mie.

 

Catalina Mitrasca: am 39 de ani, sunt casatorita, am doi copii, Sergiu student anul II la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si Antonia, clasa a IV-a. Sunt profesoara de matematica la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu”. Am inceput cursurile de dans acum 3 ani, la inceput mai in gluma, din dorinta de a face putina miscare, iar in timp, atat datorita antrenorului care ne mobilizeaza si ne implica in tot felul de spectacole, cat si datorita atmosferei placute care s-a creat intre noi ,,doamnele”, cum ne spune Hammer.

Atat prietenii cat si familia sunt incantati de ceea ce fac, iar elevii mei sunt surprinsi in mod placut atunci cand afla, cu toate ca am incercat sa fiu destul de discreta, avand impresia ca profesia mea si Hip-Hopul nu se prea potrivesc. 

In adolescenta mi-am dorit foarte mult sa dansez dar din diferite motive nu s-a realizat acest lucru, iar acum ma bucur ca, mai repede sau mai tarziu, mi-am indeplinit si aceasta dorinta. Trupa noastra demonstreaza ca poti dansa, indiferent de varsta si de fizic, important e sa fii tanar la suflet!

 

Stamate Adina Maria, 37 ani, medic dentist primar, casatorita, am un baiat de 8 ani, Radu. Am ales hip-hop-ul pentru ca acesta a fost singurul stil de dans pe care nu l-am practicat pana in anul 2010, cand am facut cunostinta cu trupa Dadi +. Mi-au placut atat colegele, cat si atat acest dans, astfel incat am ales sa raman.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni