• PRO TV
  • Petre Butoianu a fost eliminat de la Bake Off Romania! Cine sunt cei doi concurenti care s-au salvat la limita

Petre Butoianu a fost eliminat de la Bake Off Romania! Cine sunt cei doi concurenti care s-au salvat la limita

Petre Butoianu a fost eliminat de la Bake Off Romania! Cine sunt cei doi concurenti care s-au salvat la limita

In cea de-a doua editie a emisiunii "Bake Off Romania", cei 11 concurenti ramasi in competitie si-au demonstrat abilitatile de cofetari in fata celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu.

Dupa trei probe de foc, care le-au testat creativitatea, rabdarea, dar si cunostintele tehnice in prepararea quiche-ului si a tartelor, concurentii le-au prezentat juratilor preparatele pe care le-au realizat, iar la final cei trei au ales Cofetarul saptamanii, dar si pe cei trei "ghiniosti" care au trecut prin proba eliminatorie. 

In aceasta editie, Adrian Maticiuc, cel mai tanar concurent de la Bake Off Romania, a reusit sa ii impresioneze pe jurati cu preparatele sale, iar cei trei au hotarat sa-i acorde titlul de "Cofetarul saptamanii". Cei trei aspiranti la marele premiu care au trecut prin proba eliminatorie au fost Petre Butoianu, Mariana Sandu si Erika Szabo, proba la care au avut de pregatit o tarta cu mere reinterpretata.

Din dorinta de a continua in aceasta competitie, Petre, Mariana si Erika au dat tot ce-i mai bun pentru realizarea desertului propus de jurati, iar cel care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor a fost Petre Butoianu.

In urma jurizarii preparatelor finale, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu au hotarat ca Mariana si Erika merita sa mai ramana in cursa pentru marele premiu al emisiunii "Bake Off Romania", in timp ce Petre si-a incheiat reprezentatia din aceasta editie a show-ului culinar. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni