• PRO TV
  • Peste doua milioane de romani au urmarit aventura "Serviti, va rog!" Mihai Bobonete, castigator la puncte

Peste doua milioane de romani au urmarit aventura "Serviti, va rog!" Mihai Bobonete, castigator la puncte

Peste doua milioane de romani au urmarit aventura "Serviti, va rog!" Mihai Bobonete, castigator la puncte

Miercuri seara, 24 iulie, romanii au savurat inca o data “cocktail-ul de vedete” pregatit de Nea Marin in cel de-al doilea episod “Serviti, va rog!”, iar Pro Tv a fost lider absolut de audienta. Peripetiile au continuat la Mamaia pentru Oana Zavoranu, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Razvan Fodor, Nini si Sidia Sissoko, mai efervescente ca oricand. Cistigatorul desemnat de Nea Marin si patronul terasei din Mamaia a fost Mihai Bobonete care, in ciuda tuturor comentariilor acide la adresa “divei” Oana Zavoranu a fost considerat cel mai constiincios si mai pus pe treaba.

Banii cistigati de vedetele din prima serie “Serviti, va rog!” vor ajunge la Camelia Duta, dansatoarea de step din cel de-al treilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”.

In intervalul orar 20:25 – 22:30 in care a fost difuzata emisiunea “Serviti, va rog!”, Pro Tv a fost cap de serie in topul audientelor pe toate segmentele de public. Astfel, Pro Tv a inregistrat o medie de 7,9 puncte de rating si 22,8% cota de piata pe publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 – 49 de ani, aproape dublu fata de Antena 1, ocupanta locului al doilea, cu 4,7 puncte de rating si 13,7 procente din cota de piata, urmat de acasa Tv. 

In ceea ce priveste publicul din mediul urban, Pro Tv a avut o audienta de 6,2  puncte de rating si 15,5 procente din cota de piata, urmat de Antena 1, cu  5,7 puncte de rating si 14,1% cota de piata, si de Acasa TV, situat pe locul al treilea in topul preferintelor telespectatorilor.

La nivelul intregii tari, clasamentul audientelor ramane neschimbat: Pro Tv a fost lider cu 6,1 puncte de rating si 15,9% cota de piata, Antena 1 s-a situat pe locul al doilea, cu 4,9 puncte de rating si 12,7 procente din cota de piata, iar Acasa Tv  a incheiat pe treapta a treia a podiumului.

Peste 2 100 000 de romani din toata tara au urmarit show-ul “Serviti, va rog!” in minutul de aur de la 21:59 si s-au distrat copios pe seama caznelor la care i-a supus Nea Marin pe invitatii din prima editie a acestui sezon.

Dupa spaima trasa de Razvan Fodor, a venit randul Oanei sa isi simta inima “in gat” atunci cand s-a trezit cu serpi pe ea la circ. “Mi s-au inmuiat picioarele si m-am blocat. Bineinteles ca m-am suparat foarte tare si m-am luat de ei, dar au zis ca e mana lui Nea Marin. Cand m-am dus si la el sa-l intreb de ce mi-a facut asa ceva, parea ca nu ar avea habar de ce s-a intamplat si chiar m-a cocolosit un pic, deci tind sa cred ca gluma a fost pusa la cale de italieni", a povestit Oana.

“Ca la zidul chinezesc” a dovedit Nea Marin ca le munceste pe vedete, asa ca n-a durat mult pana cand au inceput sa cedeze, una cate una. Prima “rapusa” a fost tot “diva” Zavoranu, care a facut basici de atat munca si a chemat doctorul sa o trateze, apoi s-a baricadat in camera, epuizata. In ajutor i-a sarit iubitul sau, Razvan, care a ajuns sa curete toalete de gura lui Nea Marin si de dragul Oanei.

Pe de alta parte, Diana Dumitrescu a fost scoasa din minti de Nea Marin si de “furcile caudine” prin care a pus-o sa treaca. Diana a refuzat sa faca “treburi de barbati”, s-a revoltat ca Oana a fost lasata sa se odihneasca, si-a facut bagajele si s-a urcat in masina, hotarata sa plece. Ulterior, actrita s-a razgandit si s-a intors in tabara de lucru.

Toata faleza a rasunat de chiote in seara romaneasca, atunci cand vedetele au incins hora si au mancat mici cu mamaliga pregatite de Nini si Sissoko, fostii concurenti “Masterchef”. Show-ul a continuat si la travesti – party, alaturi de membrii circului Bellucci, insotiti de crocodili si pinguini, care nu s-au inteles prea bine cu Oana, din moment ce una dintre micutele creaturi i-a sarit acesteia in cap.

“Cocktail-ul de vedete” se agita din nou la “Serviti, va rog!” marti si miercuri, pe 30 si 31 iulie, de la 20:30, cand Nea Marin ia in primire o noua serie de invitati gata de munca, distractie si surprize care mai de care mai “acide”, numai la Pro Tv.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni