• PRO TV
  • Pe locuri, fiti gata, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

Pe locuri, fiti gata, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

Pe locuri, fiti gata, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

LUNI ia startul Bake Off Romania! De la 20:30, concurentii vor intra in cortul Bake Off Romania si vor simti pentru prima data emotiile probelor. In fiecare editie, cei 12 concurenti vor avea de parcurs cate trei probe, existand in plus si o proba eliminatorie, la finalul careia un concurent va parasi cortul Bake Off Romania!

Prima proba este cea de semnatura, o proba care trebuie sa vorbeasca despre personalitatea concurentilor. Aceasta proba le ofera libertate creativa, insa in jurul temei date. Ei pot folosi orice fel de ingrediente pentru a impresiona juratii cu preparatul lor. Juriul va dezbate pe baza texturii si aspectului, oferind sfaturi utile concurentilor, insa fara a vota. 

Cea de-a doua proba este cea tehnica, o adevarata surpriza pentru concurenti! Aceasta proba va demonstra daca concurentii pot urmari o reteta data si ce tehnici de preparare a produselor folosesc. Preparatul pe care trebuie sa il faca este propus de unul dintre jurati, iar, inainte de inceperea probei, concurentii primesc ingredientele si reteta scrisa, insa nu completa. Anumite detalii vor fi omise intentionat, tocmai pentru a testa atentia si tehnica concurentilor. Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu vor juriza produsele, fara sa stie caror concurenti le apartin. 

Cea de-a treia proba este de creativitate, fiind gandita special pentru a le oferi concurentilor sansa de a-si demonstra toate calitatile in bucatarie. Aceasta proba aduce surprize, aici intrand in scena invitatii speciali ai fiecarei editii. Ei le vor da tema concurentilor, pe baza careia vor trebui sa faca un produs care sa impresioneze juriul atat prin aspect, cat si prin gust. La finalul acestei probe, cel care s-a descurcat cel mai bine va fi ales cofetarul saptamanii de catre juriu. 

Trei concurenti care nu au reusit sa impresioneze juratii prin preparatele lor vor merge in proba eliminatorie, care consta in reintrepretarea unui desert clasic. Concurentii vor avea ingredientele si reteta scrise pe tabla si vor trebui sa gaseasca modalitati creative a de reface si prezenta un desert aparent banal. Cei care vor reusi sa dea dovada de inspiratie vor merge mai departe, insa cel care nu va face fata provocarii va parasi competitia. 

Luni, 29 februarie, incepand cu 20:30, imaginatia concurentilor este pregatita sa impresioneze juriul! Prima editie Bake Off Romania are ca tema tortul, iar cei trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu, au pregatit surprize pentru cei 12 concurenti. Bebe Cotimanis si sotia sa vor fi invitatii speciali ai primei editii, aducand un plus de savoare si voie buna la bancurile de lucru. 

Pasiune, determinare, talent, emotii puternice, deserturi delcioase, decoruri spectaculoase dar si un blat cu adevarat ratat, incercari de salvare a produselor pe ultima suta de metri care ii vor uimi chiar si pe iscusitii jurati si o prima eliminare din competitie veti descoperi luni, de la 20:30, la Bake Off Romania! 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni