• PRO TV
  • Paul Ipate s-a ales cu niste vanatai zdravene la filmarile pentru "O saptamana nebuna"

Paul Ipate s-a ales cu niste vanatai zdravene la filmarile pentru "O saptamana nebuna"

Paul Ipate s-a ales cu niste vanatai zdravene la filmarile pentru "O saptamana nebuna"

DJ-ii ProFM s-au distrat in aceasta dimineata la Alarma ProFM cu Paul Ipate. Actorul a venit la ProFM si le-a povestit ascultatorilor ce problema mare are personajul sau in noul serial, “O saptamana nebuna” care incepe la ProTV, joi, de la ora 21:30, intr-o zi de 13 – marcanta pentru ghinioanele care il insotesc in permanenta pe Alex Puica.

“Sa stiti ca el e un baiat foarte misto, care lucreaza la o editura si care o iubeste foarte tare pe fata. Partea proasta e ca i se intampla toate ghinioanele din lume, tot ce e mai rau. Si cele mai dramatice probleme le cu socrul, care nu-l suporta in niciun fel”, a povestit Paul Ipate la Alarma ProFM. 

Actorul a spus ca cele mai mari emotii le-a avut in legatura cu colegii de platou: “Am avut o frica enorma sa joc cu Horatiu Malaele dar dupa jumatate de ora de repetitii ne-am simpatizat foarte tare”. Filmarile nu au fost lipsite de incidente, Paul povestind de asemenea cum s-a ales cu niste vanatai care s-au vindecat dupa 3 saptamani. “Am avut o secventa cu o coborare clasica pe balustrada, una care era foarte lustruita si foarte inclinata iar la capat nu puteai sa te arunci. Deci oricum ar fi fost, te loveai. Si am facut-o de vreo 3 ori si asa m-am ales de fiecare data cu cate o vanataie pe picior ”, a spus actorul. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni