• PRO TV
  • Paul Ipate este Fermierul anului 2016!

Paul Ipate este Fermierul anului 2016!

Paul Ipate este Fermierul anului 2016!

Cei 16 fermieri romani din Cipru au trait o experienta de care isi vor aminti toata viata, au muncit, s-au distrat si n-au dus lipsa de momente tensionate! Aseara, Paul Ipate a fost numit Fermierul anului, marele castigator al acestui sezon Ferma vedetelor, intr-o finala plina de tensiune, neprevazut si emotii la cele mai inalte cote!

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 – 23:30. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 22:57, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.8 puncte de rating si 30.3% share, televiziunea de pe locul doi inregistrand 2.5 puncte de rating si 8.5% share.


Editia a debutat cu plecarea concurentilor din ferma in care au muncit timp de trei luni si careia i-au readus, intr-un final, stralucirea. Magarasul Tarzan a fost extrem de emotionat cand a simtit ca cei 16 fermieri nu se vor mai intoarce. Ajunsi in arena, Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate, Octavian Strunila, Roxana Nemes, Denis Stefan, Vasile Calofir si Elena Lasconi au rememorat clipele frumoase care i-au unit in perioada in care au stat departe de casa.

Mai mult decat atat, 13 dintre fermieri au avut o ultima sarcina, aceea de a vota concurentul pe care si-l doreau direct in finala. Lupta dintre Paul, Maria si Vasile a fost destul de stransa, primii doi find mereu umar la umar in privinta voturilor primite. Paul a fost cel care a fost trimis direct in finala, cu 6 voturi. La finalul votului, un fluture si-a facut din nou aparitia in ring, asezandu-se pe piciorul lui Paul. Un moment sensibil, despre care Paul mentioneaza ca are legatura cu spiritul tatalui sau, care il calauzeste in cele mai delicate momente ale sale.

Inainte de semifinala si de marea finala, Nea Rata a venit sa-i sustina pe cei trei finalisti! Acesta nu a venit cu mana goala, aducandu-le tuturor celor 16 fermieri diplome de absolvire ale cursurilor de fermieri, promotia 2016! 

Semifinala i-a pus fata-n fata pe Maria si Vasile, cu probe care necesitau indemnanare si rapiditate. Prima proba, ridica vela, i-a provocat pe cei doi sa descurce o funie innodata si sa ridice vela legata. In doar cateva minute, Vasile a reusit sa ridice primul vela Fermei vedetelor si sa castige prima proba! Semifinala a continuat cu proba cheia potrivita. Cei doi concurenti au avut la dispozitie cate un acvariu plin cu alge, in care se regaseau mai multe chei. Dintre acestea, doar trei se potriveau lacatelor care blocau tot atatea bariere. Primul concurent care a identificat cheile si a doborat obstacolele spre marea finala a fost Vasile care a reusit sa dechida primul cele trei bariere, Maria reusind sa deschida doar doua.

Duelul din marea finala Ferma vedetelor a reunit doi barbati puternici si motivati sa castige titlul de Fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro! Prima infruntare a celor doi i-a reunit in proba labirintului. Paul si Vasile au fost legati la ochi si la urechi si au fost nevoiti sa identifice caile de acces spre centrul labirintului. Desi s-a intors de cateva ori din drum si avand un dezavantaj in comparatie cu Vasile, Paul a reusit sa ajunga primul in centrul labirintului!

Marea finala a continuat cu o proba de rezistenta fizica, dar si de tactica: roata trofeului. In arena duelului se aflau 8 cilindri cu apa, in care se aflau cheile de la tot atatea cufere. Pentru a lua cheile, Paul si Vasile au fost nevoiti sa umple cilindrii cu apa luata si transportata cu un furtun, folosindu-se doar de gura si de maini. Vasile a fost mai abil si extrem de determinat sa restabileasca egalitatea in finala, reusind sa gaseasca cheia potrivita care deschidea cufarul in care se afla marele trofeu!


Seara marii finale Ferma vedetelor s-a incheiat cu proba decisiva. Paul si Vasile au fost provocati sa stea intr-un echilibru perfect, intr-un singur picior, tinand in fiecare mana o lingura cu un ou. Concentrarea a fost atuul cheie al lui Paul, reusind sa castige proba si marele titlu de Fermierul anului. Vasile a rezistat nu mai putin de 9 minute si 59 de secunde in echilibru perfect!

„Nu stiu daca sunt bucuros ca am castigat marele premiu sau ca am dus calatoria asta la bun sfarsit. A fost mai mult ca o calatorie spirituala si ma simt complet acum, la finalul acesteia”, a declarat Paul, Fermierul anului 2016. 

Din cei 50.000 de euro castigati, Paul Ipate va dona 25.000 de euro catre Hospice – Casa Sperantei. 

Luni, in cadrul emisiunii La Maruta, telespectatorii vor putea afla cine este cel mai harnic fermier al anului 2016!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni