• PRO TV
  • Paul Ipate a castigat sezonul doi de la Ferma Vedetelor dupa o finala plina de dramatism - VIDEO 

Paul Ipate a castigat sezonul doi de la Ferma Vedetelor dupa o finala plina de dramatism - VIDEO 

Paul Ipate a castigat sezonul doi de la Ferma Vedetelor dupa o finala plina de dramatism - VIDEO 

Paul Ipate a fost desemnat fermierul anului 2016, dupa o finala impresionanta cu care a culminat sezonul doi de la Ferma Vedetelor. 

Trei luni si jumatate de munca, de foame, de convietuit alaturi de oameni necunoscuti in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confort, fara acces la tehnologie si fara contactul cu cei dragi a luat sfarsit cu o finala plina de dramatism.

Maria Constantin, Vasile Calofir si Paul Ipate au ajuns pana in finala editiei din 2016 a show-ului Ferma Vedetelor si, dupa doua dueluri intense, Paul Ipate a castigat ravnitul trofeu, dar si marele premiu de 50.000 de euro, jumatate de suma urmand sa fie donata pentru o actiune caritabila, catre HOSPICE Casa Sperantei.

Dupa ce au eliminat unul dintre semifinalist, a venit randul ca fermierii sa trimita direct in duelul final pe unul dintre cei trei concurenti ramasi in cursa pentru titlul de "fermierul anului". Lupta a fost foarte stransa, iar Sorana Darclee a fost cea care a facut diferenta dintre Paul Ipate si Maria Constantin, trimitandu-l pe primul dintre acestia in finala. 

Duelul din semifinala, dintre Maria Constantin si Vasile Calofir, a fost unul de exceptie, iar la finalul celor doua probe ("ridica vela" si "cheia potrivita"), Vasile Calofir i s-a alaturat lui Paul Ipate in cursa pentru titlul de "fermierul anului".  


Vasile Calofir a castigat duelul cu Maria Constantin si s-a calificat in duelul final de la Ferma Vedetelor pe vocearomaniei.protv.ro

Dupa trei probe ("labirintul", "roata trofeului" si "statuile"), in care le-au fost testate atat limitele fizice, dar mai ales pe cele psihice, tinand cont a fost nevoie de foarte multa concentrare si echilibru pentru a trece peste aceste runde, Paul Ipate a fost cel care s-a impus in duelul final, castigand marele premiu si trofeul de "fermierul anului".

"Nu a fost vorba de forta, a fost vorba despre calm, despre cum iti coordonezi mintea cu sufletul si psihicul cu fizicul. Daca nu reusesti la o proba, nu e nicio problema, mai incercam. Esecul e o victorie", a declarat Paul Ipate la final.

"Mi-a facut o deosebita placere sa fiu in aceasta lupta extraordinara. Sunt multumit de o finala exceptionala care se incununeaza intr-un mare fel", a spus si Vasile Calofir, finalistul din acest sezon de la Ferma Vedetelor. 


Ce a declarat Paul Ipate dupa ce a castigat sezonul doi de la Ferma Vedetelor VIDEO EXCLUSIV pe vocearomaniei.protv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni