• PRO TV
  • Paul Ipate a renuntat la barba si i-a uimit pe toti cu noua infatisare. Motivul pentru care a ales sa faca acest lucru

Paul Ipate a renuntat la barba si i-a uimit pe toti cu noua infatisare. Motivul pentru care a ales sa faca acest lucru

Paul Ipate a renuntat la barba si i-a uimit pe toti cu noua infatisare. Motivul pentru care a ales sa faca acest lucru

Paul Ipate si Octavian Strunila sunt prieteni, in ciuda strategiilor continua sa fie printre cei mai amuzanti concurenti, iar optimismul lor ii ajuta pe ceilalti sa treaca peste supararile zilnice.

De data aceasta Paul Ipate este cel care a fost in centrul atentiei si a reusit sa ii binedispuna pe ceilalti concurenti. Actorul s-a gandit sa treaca print-o schimbare radicala de look si s-a barbierit pentru prima data de cand a intrat in competitie.

Intregul ritual a fost urmarit indeaproape de ceilalti concurenti din ferma, iar glumele si reactiile au fost pe masura "schimbarii de look". In timp ce toata lumea l-a indemnat sa isi lase macar mustata, Paul Ipate a avut un motiv bine intemeiat ca sa renunte complet la barba.

Actorul si-a motivat decizia in cateva cuvinte: se bronzeaza foarte repede si daca nu renunta acum la barba risca sa fie "negru de jumatate de fata" si "alb pe cealalta jumatate". 

De departe, reactia lui Octavian Strunila a fost cea mai amuzanta. Octavian, unul dintre cei mai bun prieteni ai lui Ipate din Ferma Vedetelor a fost luat prin surprindere si a reactionat pe masura transformarii. 

"Esti personaj", a marturisit Sorana. Vezi in materialul video si reactiile celorlalti concurenti.

"Ferma Vedetelor", editie speciala, duminica, de la 20:30, la ProTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni