Serialul-fenomen "Pariu cu viata", lider de audienta cu primul episod din sezonul 4

Serialul-fenomen "Pariu cu viata", lider de audienta cu primul episod din sezonul 4

“Pariu cu viata” a revenit la PRO TV cu un nou sezon in pozitia de lider de audienta! Triunghiurile amoroase si povestile de dragoste intense, secventele de comedie, dar si deciziile importante, muzica multa, toate acestea au cucerit telespectatorii in primul episod din sezonul 4 din “Pariu cu viata”.

Aseara, intre 21.29-22.29, PRO TV a fost lider de audienta in randul publicului comercial cu 6.8 puncte de rating si o cota de piata de 13.8 %, urmat de Antena 1 cu 5.8 puncte de rating si o cota de piata de 11.8%. 

Serialulul "pariu cu viata" de la PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 6.8 puncte de rating si o cota de piata de 12.4%. Si in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a fost lider de audienta inregistrand cu primul episod  28.1 puncte de rating si o cota de piata de 49.4%.  

Pariu cu viata” este un fenomen care se extinde vazand cu ochii! Peste 381.000 de fani s-au strans pe pagina oficiala a serialului de pe Facebook pentru a fi tot timpul la curent cu noutatile. 

Momentele muzicale „Mistake” si „One Wish” i-au incantat pe fani, iar finalul plin de suspans in care Anca si Vlad au iesit din casa in miez de noapte vor tine telespectatorii cu sufletul la gura pana miercurea viitoare, la urmatorul episod din „Pariu cu viata”, miercuri de la 21.30 la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni