• PRO TV
  • Oferta limitata: Nea Marin pune vedetele sa munceasca pentru tine, la "Serviti, va rog!" Vino si tu la Mamaia

Oferta limitata: Nea Marin pune vedetele sa munceasca pentru tine, la "Serviti, va rog!" Vino si tu la Mamaia

Oferta limitata: Nea Marin pune vedetele sa munceasca pentru tine, la "Serviti, va rog!" Vino si tu la Mamaia

De duminica, 9 iunie, turistii sunt asteptati la Mamaia, la "Serviti, va rog!"

Romanii sunt asteptati de duminica, la Mamaia, sa fie rasfatati, serviti si distrati de vedete sub biciul ascutit al lui Nea Marin.

Incepand de duminica, 9 iunie, ProTV da startul filmarilor celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!", in care cele mai tari vedete vor fi puse din nou la munca de neobositul Nea Marin, de aceasta data pe litoralul romanesc, la Mamaia.

De pe 9 iunie, cei care aleg sa isi petreaca vacanta la mare, cazati la Hotel Victoria, iar zilele de plaja si noptile fierbinti la Crema Summer Club, ambele din Mamaia, vor avea parte de o experienta care le va "colora" sejurul: cele mai in voga vedete autohtone le vor servi ca la carte si le vor oferi "entertainment" ca in show-biz, sub atenta supraveghere a "tartorului" Nea Marin.

Obisnuiti cu sarcini care mai de care mai deosebite date de nastrusnicul Nea Marin, cand la munte, cand in Delta sau la circ, de aceasta data invitatii “Serviti, va rog!” vor invata cum sa devina cei mai buni in a-si servi si distra oaspetii “de fite”. Ajutoare de nadejde le vor fi in aceasta misiune dificila absolventi ai “cursurilor” “MasterChef”, de la ProTV, entertaineri din universul “Romanii au talent”, dar si spectaculosul balet de la “Dansez pentru tine”, coordonat de Edi Stancu.

Cocktail-uri racoritoare pe plaja si in club, distractie asigurata de cei mai buni, mic-dejunuri delicioase si camere de hotel atent pregatite - iata doar cateva din ingredientele cu care vedetele isi asteapta turistii din 9 iunie in Mamaia, la filmarile "Serviti, va rog!", emisiune ce va fi difuzata de ProTV vara aceasta.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni