• PRO TV
  • Octavian Strunila a revenit la Ferma Vedetelor. Motivul pentru care s-a intors in Cipru

Octavian Strunila a revenit la Ferma Vedetelor. Motivul pentru care s-a intors in Cipru

Octavian Strunila a revenit la Ferma Vedetelor. Motivul pentru care s-a intors in Cipru

Octavian Strunila isi continua "misiunea" in Ferma Vedetelor. Dupa ce a fost eliminat din competitie in urma unui duel cu Vasile Calofir si s-a intors in ferma cipriota pentru a le aduce concurentilor scrisori de la cei dragi, actorul a revenit din nou in Cipru cu o misiune speciala.

Competitia pentru titlul de "Fermieru Anului" a intrat in linie dreapta. Un singur duel ii mai desparte pe concurenti de Semifinala si Finala acestui sezonul "Ferma Vedetelor". Asa cum era de asteptat, strategiile si coalitiile isi fac treptat aparitia in ferma cipriota, iar concurentii depun eforturi considerabile pentru a isi pastra locul in concurs. 

Dupa ce a fost eliminata din "Ferma Vedetelor", Sorana le-a scris fermierilor o scrisoare lunga, emotionanta, dar si amuzanta, prin care i-a anuntat ca Fermierul acestei saptamani este Lili Sandu. Datorita acestei alegeri, Lili devine primul concurent care merge direct in Finala competitiei "Ferma Vedetelor". Astfel, Maria, Vasile, Paul si Elena intra in lupta directa pentru obtinerea locurilor in ultima etapa a show-ului.


Atmosfera in "Ferma Vedetelor" a devenit din ce in ce mai apasatoare. Strategiile si pronosticurile ii tin ocupati pe concurenti, insa un nou element surpriza si-a facut loc in Ferma din Cipru. Octavian Strunila a revenit in Ferma Vedetelor in postura de postas.

Revenirea actorului i-a luat prin surprindere pe toti concurentii, acestia bucurandu-se peste masura de prezenta lui. Strunila a poposit la "Ferma Vedetelor" cu chef de distractie, dar si cu multe surprize inedite pentru toti concurentii. Nimeni nu a fost uitat, iar momentele inedite nu s-au lasat prea mult asteptate.

Chiar si alegerea Servitorilor Saptamanii s-a dovedit a fi mai usor de digerat cu Strunila la masa tratativelor. Elena Lasconi si Vasile Calofir sunt cei doi concurenti care, conform deciziei lui Lili Sandu, au imbracat vestele negre si sunt cu un pas mai aproape de duel. 

Ne revedem MAINE de la 20:30 numai la PROTV! Ferma Vedetelor - Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni