• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nicoleta Guta, suspecta de cancer. Mesajul dur al manelistului Nicolae Guta catre fiica lui: "S-a sfarsit cu tine"

Nicoleta Guta, suspecta de cancer. Mesajul dur al manelistului Nicolae Guta catre fiica lui: "S-a sfarsit cu tine"

Nicoleta Guta, suspecta de cancer. Mesajul dur al manelistului Nicolae Guta catre fiica lui: "S-a sfarsit cu tine"

Necazurile continua pentru Nicoleta Guta. Cantareata a descoperit ca are noduli la san acum 5 ani, iar acum a aflat ca e suspecta de cancer la san, in urma unui control.

Ce este cutremurator este ca familia ei stia de problemele sale de sanatate, insa sotul si tatal ei nu s-au lasat induiosati. “Credeam ca problemele s-au diminuat, dar de fapt s-au agravat, din cauza batailor si a stresului”, a marturisit Nicoleta la Maruta, care a primit acum cateva luni niste mesaje dureroase de la tatal ei, in care acesta o ameninta si o numea “canceroasa”.

"Din pacate da, el stia ca eu am problema. Eu am mai facut niste controale, mi s-a spus ca sunt niste noduli care nu prezintă riscuri. Dar asta in conditiile in care nu eram stresata si batuta" a explicat cantareata.



Vezi VIDEO pe lamaruta.protv.ro

Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, este foarte revoltata de ceea ce i se intampla Nicoletei si spune ca i s-ar parea normal ca familia sa o sustina, nu sa o dea afara si sa o ameninte. "Din toti 11 frati, toti 11 ar fi fost alaturi de mine. Tatal meu si daca as ajunge la crima tot m-ar primi acasa".

 

Ar fi foarte bine ca femeile din etnia rroma sa ia atitudine si sa spuna STOP,  sa nu mai traiasca dupa regulile tiganesti si sa duca o viata de CAINE, ca asa trebuie, ca asa le ordona nu stiu cine. Eu le spun la toate tigancile sa-mi urmeze exemplu si sa plece daca sunt batute , indiferent de cati copii au” a transmis Nicoleta Guta atunci cand regele Cioaba a intrat in direct “La Maruta” pentru a condamna comportamentul ei si faptul ca plecat de-acasa.

Regele Cioaba: “Nicoleta a facut o mare greseala lasandu-si familia si copiii si o indemn sa treaca peste tot ce s-a intamplat si sa se intoarca acasa. Are un baiat care urmeaza sa se casatoreasca. Daca ea a fost batuta si agresata, de ce nu a contactat staborul?” la care Nicoleta a replicat ca nu face parte din stabor si ca ea respecta legile societatii romanesti.
 

Si tatal, si fiica s-au facut de minune. Femeia prinsa ca inseala barbatul trebuie pedepsita. Barbatii au drepturi speciale, ei au voie” a adaugat regele Cioaba, care a invitat-o pe Nicoleta la mediere in stabor.

Iubitul Nicoletei, Mircea Constantin, a venit in platou la Maruta sa isi sustina iubita. “Nu sunt cu ea pentru banii ei, pentru fala. O iubesc mai mult decat pe viata mea. E o fire calda si inteleapta si stie ce vrea de la viata. Orice barbat pe lumea asta si-ar dori sa aiba o asa femeie” a spus barbatul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni