• PRO TV
  • Mircea N. Stoian a preluat carma la Ferma vedetelor

Mircea N. Stoian a preluat carma la Ferma vedetelor

Mircea N. Stoian a preluat carma la Ferma vedetelor

Mircea N. Stoian a fost desemnat de Viorel Sipos noul fermier sef al Fermei vedetelor! Surpriza a fost uriasa pentru toti cei 10 concurenti ramasi in competitie, niciunul nesperand la o alegere atat de... inedita! 

Editia de aseara a fost lider de audienta, fiind urmarita de aproape 1.5 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:31. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:00, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 7.4 puncte de rating si 18% share.

In editia de aseara, telespectatorii au putut urmari aventurilor celor 10 concurenti ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului. Printre problemele cu care s-au confruntat acestia s-au numarat lipsa alimentelor si nominalizarea surprinzatoare a noului fermier sef, in persoana lui Mircea N. Stoian. Desemnarea acestuia de catre Viorel i-a luat prin surprindere, concurentii mizand ca noul fermier sef va fi AMI. Asadar, numirea lui Mircea nu a fost vazuta cu ochi buni, toti fiind convinsi ca Mircea se va razbuna pe cei cu care s-a certat pe parcursul competitiei.

Uimire a starnit si nominalizarea noilor servitori. Mircea a incercat sa se consulte cu restul concurentilor pentru o alegere echidistanta a celor doi, insa fara prea mult succes, acestia ferindu-se sa propuna pe cineva. Vazand ca n-are succes, Mircea i s-a adresat in soapta lui Marcel, care a fost de acord cu propunerea lui: „Eu vreau sa te pun pe tine si pe Maria, ca tu sa scoti un baiat, iar cu asta ajutam in continuare la plan!”. Asadar, fara drept de apel, Maria si sotul Marcel au fost alesi servitorii saptamanii. Cei doi au fost incantati, deoarece au avut parte de intimitatea mult dorita. 

Tot aseara, concurentii au primit, pe langa multe daruri din partea lui Nea Rata, vizita unei formatii de cantareti si dansatori ciprioti. Atmosfera s-a mai destins si romanii au incins o hora romano-cipriota. La finalul zilei, toata lumea a invatat pasi de dans traditionali, ulterior urmand un ospat cu sarmale de post. Doua dintre vedetele din ferma, Maria si Marcel, au avut parte si de un desert mult ravnit: o partida de amor, in bucatarie, departe de ochii concurentilor. 

Pe langa toate peripetiile, concurentii au primit si prima vizita a unui precupet cipriot. Extrem de incantati, cei 10 concurenti au incercat sa negocieze la sange cat mai multe produse, la preturi derizorii. Acestia au cheltuit 4 arginti si 6 borcane de dulceata pe o bucata de ciocolata, un pachet de cafea si cativa cartofi. Pe langa aceste produse, AMI a reusit sa sustraga, fara sa fie prinsa, niste sampon, doua calupuri de sapun si doua conserve de fasole cu carnati. Altii au fost mai inspirati si au sustras din carutul negustorului banane si cateva sticle de bere, dar si una de vin. Straduindu-se sa le piteasca cat mai bine, acestia au aflat ca cei cativa litri de bautura erau in fapt mici cadouri pentru ei si ca s-au straduit in zadar sa-i insele increderea.  

Editia de aseara s-a terminat cu nominalizarea primului duelist. Iulia Vantur a ascultat propunerile tuturor concurentilor privind nominalizarea acestuia, Mircea N. Stoian fiind cel care a avut ultimul cuvant. Alegerea acestuia a fost Maria Constantin, fermierul sef motivand ca ea este o persoana puternica care va alege un concurent mai slab, care sa paraseasca ferma. Rationamentul acestuia a avut la baza un principiu simplu: cei mai puternici trebuie sa ramana in ferma pentru a readuce stralucirea locului. Maria a izbucnit in lacrimi in momentul in care a marturisit ca unii concurenti nu respecta munca celorlalti, facand trimitere la comportamentul lui Mircea care da ordine, dar nu executa nimic. Paul Ipate, Sorana si Benny au rezonat cu cele spuse de Maria Constantin, acestia exprimand faptul ca Mircea N. Stoian nu-si doreste sa colaboreze, nu ajuta si nu recunoaste contributia celorlalti. 

In editia din aceasta seara, telespectatorii vor afla pe cine va alege Maria duelist, dar si cine este al treilea concurent care paraseste Ferma vedetelor! 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni