Mihai Traistariu va face fata unor provocari inedite, astazi, la Vorbeste lumea

Mihai Traistariu va face fata unor provocari inedite, astazi, la Vorbeste lumea

In editia de ieri,  Nadine, Sore, Vica si Razvan Fodor au luat legatura in direct cu Catalin Maruta, la doar cateva ore dupa ce i s-a nascut fetita: „Gata! Am reusit! Andra se simte foarte bine, Eva de asemenea. Doamne ajuta, pana acum totul e foarte bine si sper ca asa sa fie si in continuare!”, a declarat prezentatorul.  

O demonstratie de marire a buzelor in direct, mamici curajoase, dar si ce stil vestimentar adopta Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au fost principalele subiecte ale zilei, dezbatute de cei patru prezentatori impreuna cu invitatii lor.

In editia de astazi, telespectatorii vor vedea ce vedeta a fost ceruta in casatorie si care a fost raspunsul uimitor al acesteia. Cel mai cunoscut numerolog din Romania vine in platoul Vorbeste lumea, pentru a ne explica ce inseamna cifra vibratiei.

Mihai Traistariu este invitat in studio pentru a vorbi despre schimbarile prin care a trecut in ultimul timp, ce l-a determinat sa le adopte, dar va fi supus si unor provocari pe care nu multi au curajul sa le faca.

Prin ce schimbari va trece Mihai Traistariu, dar si ce alte subiecte fierbinti despre lumea mondena au pregatit cei patru prezentatori vom afla astazi, la Vorbeste lumea.

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni